Medvehagymás krém recept
A Medvehagymás krém hozzávalói:1 nagy köteg friss medvehagyma
1 közepes nagyságú uborka
250 ml tejföl
1 natúr sajtkrém
só ízlés szerint
A Medvehagymás krém elkészítési módja:
Mossuk meg a medvehagymát, szárítsuk meg és vágjuk apróra, majd tegyük egy tálba, sózzuk meg és nyomkodjuk meg egy kicsit. Reszeljük le az uborkát nagy lyukú reszelőn, nyomkodjuk ki a levét majd keverjük össze a medvehagymával. Adjuk hozzá a tejfölt és a sajtkrémet, majd keverjük össze, tegyük hűtőszekrénybe kb. 30 percre, ha lehűlt kenyérre kenve vagy főtt burgonya mellé tálaljuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2017. ápr. 1. 20:43
A medvehagymás krém elkészítési módja és hozzávalói.