Gazdag leves darált hússal recept
A Gazdag leves darált hússal hozzávalói:20 dkg darált hús ( sertés v. baromfi)
2-3 evőkanál csigatészta
1 kis fej v. hagyma
2 sárgarépa
1 fehérrépa
1 evőkanál olivaolaj
só, bors
1 cs. petrezselyem
1.cs. tárkony
A Gazdag leves darált hússal elkészítési módja:
Az olivaolajon elkezdjük párolni a darált húst és a csigatésztát, ha félig megpárolódott beletesszük a feldarabolt leveszöldséget és az egészben hagyott hagymát. Néhány percig még tovább pároljuk, majd felengedjük vízzel, megsózzuk, borsozzuk. Amikor félig megfő, beletesszük petrezselyemet és tárkonnyal ízesítjük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: a3636b3945, 2009. szept. 28. 16:05
A gazdag leves darált hússal elkészítési módja és hozzávalói.