Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Gazdag leves darált hússal recept

Gazdag leves darált hússal recept

A Gazdag leves darált hússal hozzávalói:
20 dkg darált hús ( sertés v. baromfi)
2-3 evőkanál csigatészta
1 kis fej v. hagyma
2 sárgarépa
1 fehérrépa
1 evőkanál olivaolaj
só, bors
1 cs. petrezselyem
1.cs. tárkony


A Gazdag leves darált hússal elkészítési módja:
Az olivaolajon elkezdjük párolni a darált húst és a csigatésztát, ha félig megpárolódott beletesszük a feldarabolt leveszöldséget és az egészben hagyott hagymát. Néhány percig még tovább pároljuk, majd felengedjük vízzel, megsózzuk, borsozzuk. Amikor félig megfő, beletesszük petrezselyemet és tárkonnyal ízesítjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gazdag leves darált hússal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook