Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sörben párolt csirkemell recept

Sörben párolt csirkemell recept

Elkészítési idő 40 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 179 kcal

A Sörben párolt csirkemell hozzávalói:
60 dkg filézett csirkemell
1 gerezd fokhagyma
2,5 dl világos sör
1 szál rozmaring
2-3 zsályalevél
2 evőkanál olaj
ízlés szerint só és őröltbors


A Sörben párolt csirkemell elkészítési módja:
Mossuk meg a húst, majd itassuk le róla a vizet. Helyezzük a serpenyőbe a felforrósított olajra, futtassuk át rajta. Tegyük bele a fokhagymát, a rozmaringot és a zsályát. Öntözzük meg a sörrel, és lefedve, lassú tűzön pároljuk - ha már a hús megpuhult, de még sok a leve, vegyük le róla a fedőt és nagy lángon forraljuk, amíg a hús enyhén megpirul.

Lebőrözött csirkecombból is készíthetjük.
Köretnek a párolt barnarizs illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A sörben párolt csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook