Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Garnélarákos tagliatelle recept

Garnélarákos tagliatelle recept

A Garnélarákos tagliatelle hozzávalói:
50 dkg (friss) tagliatelle
30 dkg tisztított garnélarák
2,5 dl főzőtejszín
1 fej hagyma
2 csipet sáfrány
kis bors
kis só
kevés liszt
kevés olívaolaj


A Garnélarákos tagliatelle elkészítési módja:
Tegyünk fel főzővizet egy kevés sóval a tésztának. Aprítsuk fel a hagymát, fonnyasszuk meg egy kevés olívaolajon. Dobjuk rá a garnélarákot, adjuk hozzá a sáfrányt, majd a tejszínt, és egy kevés lisztet, hogy besűrűsödjön a szószunk. Közben főzzük meg a tésztát. Ha kész, szűrjük le, forgassuk össze a szósszal, és azonnal tálaljuk. Száraz fehérbor vagy rosé illik hozzá.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A garnélarákos tagliatelle elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook