Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Garnélarák saláta friss fuszerekkel (4 személyre) recept

Garnélarák saláta friss fuszerekkel (4 személyre) recept

A Garnélarák saláta friss fuszerekkel (4 személyre) hozzávalói:
350 g tisztított garnélarák
30 g pirospaprika
30 g courgette (?)
70 g kimagozott fekete olajbogyó
2 evokanál snidling
2 evokanál petrezselyem
só, bors
Öntet:
25 ml ecet
100 ml hidegen sajtolt olivaolaj
só, bors


A Garnélarák saláta friss fuszerekkel (4 személyre) elkészítési módja:
Szeleteljük fel a pirospaprikát, (a cougette-t is, ha rájövök, hogy milyen fuszernövény lehet) és az olajbogyót. Vágjuk apróra a snidlinget és a petrezselymet. Keverjük össze a rákokat a zöldségekkel, sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze az ecetet és az olivaolajat, sózzuk, borsozzuk, és gondosan adjuk hozzá a salátához. Tálaljuk kevés friss salátalevéllel, gyógynövényekkel és finom kenyérrel.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A garnélarák saláta friss fuszerekkel (4 személyre) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook