Garnélarák saláta friss fuszerekkel (4 személyre) recept

350 g tisztított garnélarák
30 g pirospaprika
30 g courgette (?)
70 g kimagozott fekete olajbogyó
2 evokanál snidling
2 evokanál petrezselyem
só, bors
Öntet:
25 ml ecet
100 ml hidegen sajtolt olivaolaj
só, bors
A Garnélarák saláta friss fuszerekkel (4 személyre) elkészítési módja:
Szeleteljük fel a pirospaprikát, (a cougette-t is, ha rájövök, hogy milyen fuszernövény lehet) és az olajbogyót. Vágjuk apróra a snidlinget és a petrezselymet. Keverjük össze a rákokat a zöldségekkel, sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze az ecetet és az olivaolajat, sózzuk, borsozzuk, és gondosan adjuk hozzá a salátához. Tálaljuk kevés friss salátalevéllel, gyógynövényekkel és finom kenyérrel.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: LoLiNa, 2007. aug. 25. 06:13
A garnélarák saláta friss fuszerekkel (4 személyre) elkészítési módja és hozzávalói.