Fokhagymás hal recept
30 perc
A Fokhagymás hal hozzávalói:
- 6 vastag szelet tisztított hal
- só
- 1 dl mustárolaj vagy egyéb növényi olaj - 1 csipet sáfrány
- 2 dl borecet
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 tcs. apróra vágott vöröshagyma
- 2 csípős zöldpaprika karkára vágva
- 1 dl meleg víz
A Fokhagymás hal elkészítési módja:
Sózzuk meg a halat. Keverjük el a hagymaféléket a keverőben és öntsük teflontepsibe. Adjuk hozzá az olajat és a halszeleteket. Lassú tűzön pirítsuk 8 percig. Ezután adjuk hozzá a megmaradt hozzávalókat. Fedjük le az edényt és pároljuk puhára a halszeleteket.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: nefis, 2006. máj. 18. 14:07
A fokhagymás hal elkészítési módja és hozzávalói.