Fűszeres túróval töltött gomba - Kollitól recept
A Fűszeres túróval töltött gomba - Kollitól hozzávalói:- 6db nagyobb fej gomba
- negyed kiló túró
- só
- bors
- zöldfűszerek (bazsalikom, oregáno, majoranna, petrezselyem)
- fokhagyma
- 1 pohár natúr joghúrt
- sajt (lehet füstölt)
A Fűszeres túróval töltött gomba - Kollitól elkészítési módja:
A túrót, a joghurtot és a zöldfűszereket sóval, borssal és fokhagymával jól összedolgozom és hagyom egy kicsi állni, addig ameddig megmosom a gombákat. A tönkjét én lefagyasztottam majd később jó lesz husi levesbe, pöribe. A fejekbe gazdagon tettem a töltelékből. Tűzálló tálba helyeztem őket majd leborítva egy kicst sütöttem olyan 5-6 percet. Amikor a fedőt levettem akkor egy kicsi füstölt sajttal szórtam meg és pirosra sütöttem.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: Porcica, 2012. ápr. 2. 20:26
A fűszeres túróval töltött gomba - kollitól elkészítési módja és hozzávalói.