Fűszeres csokoládé "lekvár" Kukorica felfújthoz ajánlom" recept


20dkg étcsokoládé
2dl tejszín
1dl kókusztej
3dkg kókusz zsír
Egy marék friss bazsalikom apróra vágva
Egy darabka gyömbér apróra vágva
őrölt koriander
xilit vagy más egyéb édesítő ízlés szerint.
A Fűszeres csokoládé "lekvár" Kukorica felfújthoz ajánlom" elkészítési módja:
Étcsokoládét apródarabokra törjük a kókusztejben gőzfelet felolvasszuk és simára kavarjuk. Mikor felolvadt levesszük a gőzről és hozzáadjuk a tejszínt valamint a fűszereket és összekeverjük. Hűtőszekrényben rakjuk kihűlni.
Fogyasztás előtt érdemes 1-2 órával korábban elkészíteni hogy legyen ideje megdermedni.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: szekeresri, 2010. okt. 15. 16:07
A fűszeres csokoládé "lekvár" kukorica felfújthoz ajánlom" elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.