Fűszeres csokoládé "lekvár" Kukorica felfújthoz ajánlom" recept
20 perc
A Fűszeres csokoládé "lekvár" Kukorica felfújthoz ajánlom" hozzávalói:
20dkg étcsokoládé
2dl tejszín
1dl kókusztej
3dkg kókusz zsír
Egy marék friss bazsalikom apróra vágva
Egy darabka gyömbér apróra vágva
őrölt koriander
xilit vagy más egyéb édesítő ízlés szerint.
A Fűszeres csokoládé "lekvár" Kukorica felfújthoz ajánlom" elkészítési módja:
Étcsokoládét apródarabokra törjük a kókusztejben gőzfelet felolvasszuk és simára kavarjuk. Mikor felolvadt levesszük a gőzről és hozzáadjuk a tejszínt valamint a fűszereket és összekeverjük. Hűtőszekrényben rakjuk kihűlni.
Fogyasztás előtt érdemes 1-2 órával korábban elkészíteni hogy legyen ideje megdermedni.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: szekeresri, 2010. okt. 15. 16:07
A fűszeres csokoládé "lekvár" kukorica felfújthoz ajánlom" elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.