Lenmag Focaccia /olasz laposkenyér/ recept



2csésze lenmagpehely 1bögre:2,5dl
1/2 teáskanál sütőpor
1teáskanál só
1/2evőkanál nyírfa cukor /folyékony édesítő esetén ennek megfelelő mennyiség/
5 felvert tojás
1dl víz
1dl kókusz zsír
A Lenmag Focaccia /olasz laposkenyér/ elkészítési módja:
A száraz és nedves anyagokat külön-külön összekavarjuk.Majd a végén elegyítsük. Tepsit sütőpapírral béleljük ki,majd előmelegített sütőben 200fokon 20 percig sütjük.
Állaga jó több napig friss marad nem szárad ki.Cukorbetegek is fogyaszthatják. Glikémiásindexe alacsony,szinte nincs.
Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei
A receptet beküldte: szekeresri, 2010. okt. 5. 19:33
A lenmag focaccia /olasz laposkenyér/ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.