Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Füstölt pulykamellsaláta recept

Füstölt pulykamellsaláta recept

A Füstölt pulykamellsaláta hozzávalói:
4 szemályre:
500 g főtt,füstölt pulykamell, 800 g póréhagyma, 1 db citrom leve, só, bors, cukor, 50 ml citromos olívaolaj, pár csepp balzsamecet.


A Füstölt pulykamellsaláta elkészítési módja:
A póréhagymát megtisztítjuk és ferdén felszeleteljük. Sós forrásban lévő vízbe tesszük 3 percre, hidegvizbe lehűtjük, leszürjük és lecsepegtetjük. A füstölt pulykamellet felszeleteljük, majd 2 centiméteres csíkokra vágjuk. Összekeverjük az olajat, balzsamecetet, cukrot, borsot és a citromlevet. Salátástálban lazán összeforgatjuk a húst a póréhagymát és az öntettet, lefedjük és a hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A füstölt pulykamellsaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook