Fürdő...."kultúra"?! - vagy fürdőköpenyben az étterembe.... (beszélgetés)
Ebben az esetben azért elvárható lenne, hogy fürdőköntösben menjenek át az étterembe...nincs közvetlen kapcsolat az étterem és a medencék közt, úgyis el kell jönni a szobák előtt...akkor igazán átöltözhetnének.
Szerintem.
A fej is szőrös, akkor vegyünk kalapot is az evéshez?
Mellesleg vannak akik vesznek. :)
A kultúrát Mi teremtjük.
Ezt az étteremnek kéne tisztázni hogy igy bemehetnek-e. De elég szomorú hogy ennyire mindegy ki hogy néz ki csak ott hagyja a pénzt. Ennyi erővel evőeszközt se használjunk együk a rantotthust harapva ha már én fizetek...
Egy olyan étteremnek ami nincs közvetlen kapcsolatban a fürdővel /welnessel nem szabadna bele férjen az etikettjebe hogy a szoros hasak buggyanjanak ki. De mint itt is látszik nem vagyunk egyformák:)
Oké, nem húzott fel, de mély nyomott hagyott benned. :)
Gondolom nem jársz sűrűn oda, mert akkor nem most írtad volna ki a fórumot.
Azért írtam teljesen mindegy ki és mit gondol, az a lényeg, nekünk mi fér bele az etikettünkbe. Hiába engednek be a színházi előadásra sortba, megtisztelem az előadókat és magamat azzal, hogy számomra illedelmes öltözékben jelenek meg, még egy szabadtéri előadáson is.
Teljesen mindegy más mit gondol, a lényeg Te mit gondolsz, hogy érzed ott magad.
Számomra, ha jól főznek, tiszta a hely, udvarias a kiszolgálás, a köntöst elviselném. A fürdőruhát nem,mert nem mindenki annyira esztétikus látvány, hogy az étvágyamat ne vigye el.
Tehát, ha a fürdőköpeny sem férne bele a szépérzékembe, akkor nem húznám fel magam rajta, hanem többet be se lépnék hozzájuk, ezzel rövidre zárnám a problémámat.
Még a végén megsajnálom szegény nyaralókat basszameg.... :D
Nekem igenis van kifogásom, én vagyok a vendég, oda viszem a pénzem... vagyis vittem.
szerintem nincs ebben semmi kulonos.
most gondolj mar belem kicsit, hogy megehezik a delikvens, meg menjen fol a zsobajaba, zuhanyozzon le, aztan oltozzon fol szerinted illo viseletbe, es csak utan menjen kajlani...
hat szegeny ehen hal addigra, vagy esetleg elajul az ehsgtol... :-(
kontosben nyugodtan uljon be szegeny.
azert furdoruhaban nem annyira elfogadhato, de nyaralohelyen meg ugy is sokan mennek az etterembe.
ha az etteremnek nincsen kifogasa, akkor szerintem neked se legyen. ;-)
Gondolom nem véletlenül épült egybe az étterem a fürdővel.
Abban az esetben, ha a medencetér felől megközelíthető egy étterem, akkor annak nyilván az a célja, hogy a fürdővendégek a fördő elhagyása nélkül tudjanak ebédelni. Normális fürdőköntösben szerintem ezzel semmi probléma nincsen.
Az egy másik kérdés, hogy én sem szívesen megyek be olyan étterembe felöltözve ahová a fürdővendégek köntösben, mert a kettő nem ugyanaz a műfaj.
Egy üdülés alkalmával mi jártunk úgy hogy a félpanziós ellátást a fürdővel egybeépült étteremben biztsították, nem szerettem mert vacsorázni én a fürdő után, ruhában szerettem volna, de beláttam, hogy a fürdővendégek képzik a fő vendégkört. Egyszerűen lemondtam a félpanziót és egy másik étteremben, ami külön volt a fürdőtől megoldottuk.
A fő kérdés itt annyi, hogy valószínűleg ha a kisváros egyetlen "frekventált" étterme nem engedi be a fürdővendégeket a fürdő területéről, akkor le is húzhatja a rolót a téli időszakban, mert a többi vendég nem fog elég forgalmat biztosítani.
Szóval szerintem aki normális köntösben bemegy egy étterembe ahová a fürdőből egyszerűen át lehet menni, az nem bunkó.
illetlenség is és felháborító is!
de ezen nem kell csodálkozni, mert..
Üdülőhelyen szerintem elmegy.
A Ferenciek terén így flangáltak a lányok, az már más ... :)
Én nyáron elkövettem azt, hogy bikinifelsőben-rövidnadrágban beültem egy kerthelyiségbe.Ez a Velencei-tónál volt, üdülőhelyen...talán már ez is kicsit sok volt, nem tudom.
Étterembe biztos nem mennék be se fürdőruhában, se köntösben. Még egy wellness-szállóban sem.Nem oda való.
Gyorsan felkapok valami csinit, és kész.
Későő!
Már elképzelted! :D
Hát a sorállás még csak csak, ha nem túl szorosan állnak egymás mögött..
De azt képzeld el, ahogy bográcsoznak! :D
Hajolgatva kevergetik a slambucot! :D
Mondjuk ott mi lennénk az ufók fürdőruhában :D
Hát az a két kis bugyika ...
Mintha nem is lett volna :D
El tudtam így is képzelni :D
További ajánlott fórumok:
- Dolgozott már közületek valaki kínai étteremben?Igaz, hogy koszosak és köpködnek?
- Örülök, hogy nincs gyerekem. Ma az étteremben fél órát...
- Mennyi időt számoljak egy születésnapi ebéd elfogyasztására étteremben?
- Egy kinai hogyan udvarol itt Magyarországon? Étteremben eladó, de mivel a pult mögött volt nem tudott kijönni, de jó hosszasan szemeztünk.
- Ha különböző érzékenységekkel éled a napjaid segíts Nekem! Amikor bemész egy étterembe minek örülnél az étlapon?
- Hol tudnék fürdőköpenyre monogrammot hímeztetni?