Egy kinai hogyan udvarol itt Magyarországon? Étteremben eladó, de mivel a pult mögött volt nem tudott kijönni, de jó hosszasan szemeztünk. (beszélgetés)
Érdekes,amikor két ennyire különböző kultúra találkozik. kezdeti sutaság....:))))
Kívánom,hogy sikerüljön a randi!
ma ismét találkoztunk.. és kiszurt a tömegben:):) szintén szemeztünk:) de nem sokáig sokan voltak:(
egyik legjobb barátom volt velem, rem nem éri fére:S:)
Nos, ez igaz.
Na de attól hogy ez a dolga nem járkál egész nap joker vigyorral az arcán..:D
Valószínűleg észrevehető ha valaki jobban tetszik neki az átlagnál, mert ha igazán mosolyog az ember, akkor a szemei is mosolyognak, ezt egyszerűen észre lehet venni:)
Én is léptem, mégis tökéletes a kapcsolatom a vőlegényemmel...
és nemvagyok mai módi, hiszek benne hogy a pasinak kell udvarolnia, de ha te nem mozdítod meg magad és várod a sült galambot akkor nemlesz semmi!
Barátnőm is pont ilyen, és bizony nincs is barátja..
Hát, ha ő nem teszi meg az első lépést, akkor tedd meg te. Ez a mai világban totál nem ciki, én is megtettem ( igaz a második
lépést ) hogy összejöjjek a mostani vőlegényemmel.:D
És bátran állítom, semmi ciki nemvolt benne, és nagyon boldog vagyok még most is!:)
a neten.
de ezek szerint nem jol:D
oda kellene hozzá mennem?? de nem ö kezdeményez??:D
hát figyelj a szemezésből akármi lehet..:D Mosolyogj rá szépen, ha többször jársz oda valami ürügyet úgyis ki tudsz találni hogy milegyen.
Bár kicsit nehéz mert a pénztárnál van, de ha vette a lapot, szerintem akármi lehet:D Vesd be Női mivoltodat!
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm most megfogtál szeretem a helyes japán vagy kínai pasikat.:D
de hogy ők hogy udvarolnak szerintem egy kicsit a kultúrájukból tudhatod meg. De lehet hogy ugyanúgy virággal meg mozival udvarolnak mint más itt Mo-n.:D
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Elképzelhető, hogy jön Magyarországra Madonna!