Mennyi időt számoljak egy születésnapi ebéd elfogyasztására étteremben? (tudásbázis kérdés)
Akkor jó :-)
Az jó ha nyitott mert ha mégse csak a torta lötyögne csak ki kell hajolni :-D
Kívánok jó bulit és szép időt!
Ha legkésőbb 2-ig megebédelünk már nem lesz tele az uram gyomra 5-kor, max. egy szelet torta lötyög majd benne :)
Amúgy sokat repült már, bírja a gyűrődést :) fejre meg nem fognak állni, mert ez egy nyitott gép :D
Húú én nem repülnék teli gyomorral :)
Amúgy 2-2,5 óra az étteremben elég.
Ezen már én is gondolkodtam :)
Adott, hogy ebédelni megyünk utána repülni.
Annyit mondott még a reptér, hogy késő délután a legjobb, mert akkor jók a légköri viszonyok meg a fények.
Nekem kell kitörpölnöm, hogy mikor legyen az ebéd (ne túl későn a gyerekek miatt) és hogy hánykor szálljon fel a gép-meg hogy a köztes időben mi történjen. A reptérnek holnap kell megmondanom, hogy hányra kérjük a pilótát. Én az 5 órát lőttem be.
Háborgó gyomorral nem számolok :)
A gyerekek nem annyira kicsik, 5-8-12 évesek, de van aznap gyerekfelügyelet, egy óvónéni eljátszik velük, van gyereksarok bent (rossz időre) játszótér kint (jó időre) Szerintem velük nem lesz gond-kopp, kopp.
Azért nem tudom rugalmasan kezelni, mert a férjem közös ajándékként egy meglepetés sétarepülést kap és a pilóta meg a szerelő időpontra jön a reptérre, na meg van reptéri rend is, ahhoz pontosan kell igazodni.
A reptér tőlünk 15 perc autóval...
12.30-16.00-ig tippelem az ebédet, az 3.5 óra. 4-kor asztalbontás, szedelőzködés, autózás, reptéren szájtátás...17 óra felszállás. Ez így reális szerintetek?
jaj már, tőled is csak annyit kérdeztek, hogy miért fontos az időtartam, siettek utána valahová? teljesen normális kérdés volt az illetőtől, te hurrogtál :)
egyébként pedig a meglepetés hely szervezőjének simán lehet mondani, hogy ekkortól indul az ebéd, egy-két óráig tart valószínűleg, x időponttól legyenek készen. ami inkább legyen korábban, mint később, hogy tutira elkészüljön minden
Szerintem nyugodtan számolhatsz 3 órával...
Odaér mindenki - először italt rendeltek, 1. kör. Kihozzák. Vagy rendelnek azonnal, vagy nem (általában nem), felírják, kihozzák, máris eltelt közel 1 óra. Feltéve, hogy 2 fogás van, mire mindenki végez az elsővel, aztán jön a második, azt se zabálja be mindenki azonnal, meg beszélgetsz, stb.
Aztán leszedik az asztalt, torta, kávé.
És még oda is kell érni a másik helyszínre.
De ez az én meglátásom az én családom alapján...
Feltettem egy szimpla kérdést, nem kell se többet se kevesebbet belegondolni, mint amiről a dolog szól.
A türelmetlen az, aki meg se várja hogy a másik mit akar mondani, máris osztja az észt.
A hisztis meg nem én vagyok, én csak érdeklőnék ha hagynák az okosok...
Mi maradnánk az étlapos rendelésnél, nem az a lényeg hogy gyorsan végezzünk.
Csak azt szeretném megtudni, hogy ebben a formában (étlap-11 felnőtt-3 gyerek) mennyi idő egy nyugis ebéd. Hátha volt valaki hasonló szituban.
3 óra az reális?
Ez nem egy új fórum, hanem tudásbázis kérdés, ahol egyetlen sor áll rendelkezésre hogy az ember "benyögje a részleteket"
Bár 10 ujjal gépelek, nekem kellett 2 perc hogy leírjam bővebben mit szeretnék. Bocs, ha lassú voltam...
Ez így azért érdekes, mert van olyan nálunk a családban, akik ottmaradnak estig akár...
De ha csak 11 felnőtt lesz, szerintem nyugodtan megbeszélhetnéd velük a szitut és mondd meg te h mennyi idő után indulnátok tovább. Azért én 2 órát adnék mert mire kihozzák az ételt, meg beszélgettek is utána.
További ajánlott fórumok:
- Mikor tartod a születésnapod?
- Te mit kérnél a születésnapodra, ha egy "jótündér" teljesítené? Nem kívánságlista kell, csak 1 dolgot...:-)
- Mit szólsz ahhoz, ha valakinek egy napon van a születésnapja és a névnapja?
- Mit adjak a fiam 18. születésnapjára?
- Boldog születésnapot, demoon25 !!!
- Egy játszóháznak jogában áll-e nem elárulni, hogy honnan hozzák a születésnapi tortát?