Mit adjak a fiam 18. születésnapjára? (beszélgetős fórum)
Pár kisebb ajándék mellett a fiam azt kapta a 18. születésnapjára, hogy bezavartam a városba, menjen be és nyisson saját bankszámlát.
Az előző napokban véletlenül úgy alakult, hogy együtt voltam vele a városban, és még a bankba is bementünk. Tehát tudta, hol van, hogy néz ki, ki az ügyintézőnk.
Azért még kellett telefonos segítség, de nagy büszkeséggel töltötte el, hogy valóban nagykorú lett a családon belül is.
Köszönöm.Ezt túl kell élnem,most összejöttek a dolgok.
Nem tudom,merre induljak,sajnos.De muszáj rendbe tenni az életem.
Nem veszi fel a telefont,nem válaszol az sms-re,facebookon sem ír.
Még ő haragszik.
Kis butusom.:-((
Nem ismerek rá sajnos.
Remélem helyre billen a kis fejében a dolog,és rájön,nem az ellensége vagyok.
Igen,ezt érzem én is.De eddig olyan jól megvoltunk,2 hete még olyan jókat beszélgettünk,nevetgéltünk,jött hozzám munkába is.Most meg?
Nem értem,de gyanítom,az apja keze van a dologban.
Nem akarta elengedni hozzánk.Egy 18 éves fiatalembert??Nevetséges.
De a gyerekem is ludas,amíg velem élt,és jött az apja érte,nem volt kérdés,hogy megy-e,akármit mondtam.
A pénz miatt van ez az egész.
Ezt nem értem én sem,hogy ismer,tudja,hogy amit tudtam megadtam neki,mellette álltam mindig!!!
Hogy gondolhatta,hogy a születésnapján nem fogok neki készülni,nem akarom látni???
Mikor meg is beszéltük,ezért nem értem.
Igen,talán hagynom kellene,kicsit gondolkodik talán.
Igen,akarok vele találkozni.Hozzájuk nem mehetek.
Nem fogok neki semmi szemrehányást tenni,eszemben sincs.Meg van zavarodva,tudom.
Csak elmondom neki,egyszerűen csak szeretem Őt,szeretném szeretni,engedje,mert csak ezt tudom neki adni.Csak a szeretetemet,törődésemet.Ahogy eddig.
Nézd! Neked ez fontos, ő ezt nem érti. Te felnőtt vagy ő gyerek. Tehát, te vagy a PÉLDAMUTATÓ!
Fogod magad és elmész hozzá. Kedvesen megöleled, puszi, ajándék átadás, szemébe nézve elmondod neki, hogy fontos számodra akkor is ha neheztel rá.
Majd elindulsz hazafelé. Ha van lelkiismerete akkor innentől kezdve bízd arra s dolgot.
Amikor meglátta a facebookon a képeket,amiket feltettem a tortáról,meg a többiről,állítólag sírt.
Nem bántani akartam,tényleg,csak olyan rossz ez így.
Igen,nagyon.
A pénz miatt nem vagyok most jó anya.Sajnos a pénzről beszél neki az apuka mindig.
Ha annyit adnék,amit kérnek,akkor kíváncsi lenne rám?
Pénzen múlik minden?Ezt nem tudom elhinni,ez fáj!
:-((
Igen,ezt érzem én is.És most várok.De nem adom fel,nem bizony.
További ajánlott fórumok:
- Mit vegyek a fiamnak születésnapi ajándékként? Ötleteket kérnék!
- Autó formájú tortát szeretnék a kisfiam 2. születésnapjára. Ötleteket várok hogyan fogjak hozzá.
- Mit ajándékozzak a fiam 20. születésnapjára?
- Mit vegyek 50 éves pasi születésnapjára, közeli, majdnem a fiam?
- Milyen ékszert adjak a barátnőmnek születésnapjára?
- Kisfiam 1 születésnapjára autós vagy vonatos tortát szeretnék sütni, milyen ötleteitek vannak?