Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A kipirosodást mivel lehet megelőzni? fórum

A kipirosodást mivel lehet megelőzni? (tudásbázis)

11. 55Judit (válaszként erre: 10. - Amaunet)
ma 12:48
Na ez az! 👍🙏 Ha tudtam volna mikor ez a gondom volt, biztos veszek én is. De észben tartom, sose lehet tudni! Bár most fogyásban vagyok, remélhetőleg a combom is apad kicsit.😉
ma 12:38

Használj száras bugyit!

Ezzel elkerülhető, hogy a comb összeérjen és kidörzsölődjön.

9. 55Judit (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:42
Minden esetre a Neogranormon gyorsan nyugtatja a bőrt, és szünteti meg a kipirosodást. Ha éjszaka van rajtad bugyi, legalább addig ne legyen amíg el nem múlik a pirosság.
8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:40
Az én jelképes összegű nyugdíjam csak a kínai árút engedi meg. Én is mindent mosok használat előtt, még a felsőruházatot.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 55Judit)
ma 11:38

Bármit veszek, azonnal kimosom, fel sem tudnám venni úgy, hogy előtte nem tettem meg ezt. Én is erre gyanakszom, hogy már gagyibb lett a minőség, amit nem bír a bőröm, mert kényelmes fehérneműt hordok, rendesen tisztálkodom, figyelek mindenre.

Te hol veszel fehérneműt?

ma 11:32
Jó a méret, kényelmes, nem is tudnék kényelmetlenben sportolni stb., de kipróbálom majd a varrásmentes bugyit, köszönöm.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Gigi>)
ma 11:31
Nem, krémet csak akkor, ha piros a bőröm.
ma 11:23
Nem lehet, hogy egy számmal nagyobb fehérneműre lenne szükséged? Nem vagyok érintett a teltségben, de vannak olyan bugyijaim amik kicsit kisebbek mint kellene, vagy csak a comb részük szűkebbek, azokat szoktam érezni, hogy dörzsölik a bőrömet pl. torna vagy gyaloglás közben, főleg amikor még egy testhezálló nadrág is rajtam van. Szóval eggyel nagyobb méret, vagy varrásmentes bugyi esetleg g-string szerintem ezt megoldja.
3. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:19

Sudokrem.

A krémet és a hintőport nem egyszerre használod ugye?

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:16

Nekem is volt ilyen. Először fertőzésre gyanakodtam, mert először csak poros volt, később combtőnél ahol nem is éreztem hogy szoros lett volna elkezdett lehámlani és viszketett is. Kentem Neogranormonnal, de azt ledörzsölte a bugyi. Aztán olyan bugyit amit már nem sajnáltam, kicsit bevágtam combtőnél hogy egészen laza legyen. kentem. Éjszakára a pizsama szabadon hagyja azt a részt. Néhány nap alatt a Neogranormon teljesen helyrehozta, azóta ügyelek hogy combtőben laza legyen a bugyi amit viselek.

Lehet hogy a bugyi anyaga is közrejátszik. Első használat előtt is ki kell mosni, és nem lehet szoros sehol.

Ma már szinte mindent Kínában gyártanak. Ha poharak, tálak anyagában olyan mérgező vegyszereket találnak hogy visszahívják az üzletekből azokat, gondold el, mivel itatják át a fehérneműt! legutóbb gyerek poharakat hívtak vissza.

Sziasztok!

Teltebb hölgyektől tanácsra lenne szükségem. Teltebb vagyok, sportolás során néha előfordul, amikor izzadok, hogy a combhajlatomban az izzadás miatt kipirosodik a bőröm, ami utána fáj, krémezem, hintőporozom.

Ki milyen praktikát szokott még használni ez ellen?

Tavaly ezt a kipirosodást már nyáron is néha tapasztaltam. Régebben soha nem volt ilyen, lehet, hogy már más cérnával varrják a fehérneműt, mint korábban. Pamut fehérneműt hordok. Eddig a C&A-ban vettem őket, de a minőség sem a régi.

Ti hol szoktatok fehérneműt venni?

Köszönöm, ha segítesz.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook