Van itt valaki, aki kicsit is ért a nőgyógyászathoz? Nagyon meg kellene kérdeznem valamit! (tudásbázis)
Sziasztok!
A legjobb és legésszerűbb elmenni egy orvoshoz. Ha a "régi" nem vált be, akkor másikat keresni, de amíg felteszik a kérdéseket, addig már rég megnézethettétek volna magatokat! Bocsi de szerintem itt senki sem orvos, vagy legalábbis a nagy többség nem az, és hiába vannak hasonló tünetek, attól még nem biztos hogy ugyan az a baja mindenkinek.
most azt olvastam a neten, hogy herpesz is lehet
"Csíp, viszket, fáj: a herpesz vírus lüktető hólyagocskák kíséretében jelenik meg"
Kepzeljetek el! Ma este wc-zesnel vettem eszre, hogy az a bordo nyulvany kilokodott es a papiron maradt. Bocsi, de megtapogattam, hogy mi a fene az, de nem jottem ra! Valami szovetdarab(?) nyulos, de tok eros anyag. Ez most jo lehet, vagy rossz? Most mindenesetre nem verzik es szinte nem is faj! Ez az a valami, amirol azt irtam, hogy ebbol jott a ver es az utobbi 3 napban, amiota ugy verzett, kintebb kerult, szinte kilogott.
Erthetetlen, de biztos jobb kint, mint bent. Vagy nem?
igen, nekem gyors volt :)
sok sikert
Igaz, csak annyira bennem van, hogy amikor szultem, utana, nem viccelek, egy teljes honap telt ugy el, hogy egyszeruen nem ,mult el a gatseb fajdalma es nem voltam kepes ulni.
De akkor ez gyorsabban regeneralodik majd?
(csak nem privit írtam, de ott is kérdezhetsz)
Kellemetlen volt, de nem volt vészes. Lehet, hogy neked mivel már súlyosabb, egyből altatás lesz
helyi érzéstelenítésben szerették volna, de nem hatott a lidokain, így végül altattak mindkettőnél. kb fél órás volt, és még aznap ahogy mentem az ambulanciára megcsinálták a műtétet. Ha lehet ne egyél előtte
Csak aznap fájt, de akkor se nagyon, másnap már kevésbé éreztem. Még aznap ülni is tudtam :)
Oke, leirom, remelem valami ertelmes valaszt kapok!
En is attol felek a legjobban, hogy vermergezest kapok, vagy mittttttomen!
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Van olyan köztetek, akinek a párja egyik barátja tetszik, és egy kicsit többet érez mint kellene?
- Ajánlanátok egy jó zeneszámot? Kicsit gyorsabb kellene, nem lírai, és a refrénje pedig nagy durranás legyen
- Mit kellene tegyek? Én kellene kicsit nyomuljak?
- 25 éve a szervezetben lévő nőgyógyászati spirál, mostanában panaszt okoz.Ki kellene venni.Lehet a műtétnek valamilyen komolyabb következmény
- Hetek óta gyenge vagyok, mit kellene szednem, hogy egy kicsit jobban érezzem magam?