Mit jelent a nőknél az "alfahím" kifejezés? (tudásbázis)
"Kicsit sem anyuci kicsi fia, az alfahím."
Ez nem attól függ! Az anyuci kicsi fia is lehet "alfahím" ha a nőknek bejön, legtöbbször külsőleg, de ha belsőleg is az még jobb! 😉
Félreértés.
Egy kérdésre írtam.
Na! Nekem ennyi pont elég.
Az internetes "sztárság" elviszi a valódi sztár csillogását.
Ma már mindenki sztár, aki egy - akár nívótlan - műsorban szerepel. Sztárnak kiáltanak ki olyan embereket, akiknek közük nincs ahhoz, amit valójában a sztár szónak jelenteni kellene.
A hideg ráz ki attól, amikor azt hallom: a TV 2 sztárja. Ezt csak zárójelben jegyzem meg, hogy érzékeltessem: lejáratták már éppen eléggé a szónak a jelentését ezek a "sztárok".
Nálam egyáltalán nem negatív, sőt pozitív értelemben a domináns "hímet" férfit jelenti, aki egy közegben, vagy akármilyen társaságban pozitív értelemben uralkodó hím. Azaz hangadó, akár vezető és a legtöbb nő számára vonzó.
De ez nem azt jelenti, hogy csak a közegben venni észre, ha egyedül megjelenik valahol, akkor is érzékelhető.
Valaki szerint ő egy alfahím? Aki nő és fajgyűlölő???
Azért erős fogalomzavar él egyesek fejében......
Sztem ti keveritek a fazont a fa..ommal. Az alfahím nem ezt jelenti.
Eeős személyiség, lehengerlő.
Kicsit sem anyuci kicsi fia, az alfahím.
Internetes sztár.
Bevallottan nő és fajgyűlölő.
persze, hogy azok :) elhiszem, hogy az alfahímnek van pozitív jelentése is, én már csak ilyen kontextusban találkoztam vele/használom. nagyjából, mint a sigma male-t.
Andrew Tate (szubjektív vélemény) ugyanez a kategória; villog (legalábbis villogott) a pénzével, a kigyúrt testével, tetkójával, életmódjával. mögötte meg - emberileg, stb. - a nagy semmi. valami nagyon félremehetett benne anno.
egyébként, őt inkább veszélyesnek tartom, ha az undorító dolgokat nézem, amiket elkövetett, vagy a hangoztatott nézeteit, amiket sajnos sokan el is hittek, amennyire a netből le tudom szűrni.
persze, én is szoktam dicsérni a páromat, kedveskedni neki, csak máshogy, nem az alfahímmel :)
"őszintén szerelmesek saját magukba, apuci sportkocsijával pózolnak, és/vagy Andrew Tate típusú nézeteket vallanak"
Ezek bohócok. Én nem nevezném őket alfahímeknek, viccből sem. Valamikor pozitív értelemben használták.
PEDIG ITT VAGYOK!!!
Én pozitív értelemben mondom a férjemre! És Ő tényleg az!!!
nem biztos, hogy értem a kérdést. mi barátaimmal szarkasztikusan használjuk az olyan férfiakra, akik őszintén szerelmesek saját magukba, apuci sportkocsijával pózolnak és/vagy Andrew Tate típusú nézeteket vallanak.
olyannal még nem találkoztam, hogy egy nő ezt a kifejezést pozitív értelemben használja.
További ajánlott fórumok:
- Írd le az adott idegen szó jelentését, majd az adott szó utolsó betűjével adj meg új idegen kifejezést.
- Nem tudom, mit jelent a "Plus size" kifejezés, konkrétan...
- Mit jelent pontosan a babakocsiknál a "Travelling Systemre felkészítve" kifejezés?
- Mit jelent a "teljes életet élni/élek" kifejezés?
- Mit jelent az hogy megmarad magnak kifejezés?
- Mit jelent az a kifejezés, hogy felritkulás?