Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit jelent a nőknél az "alfahím" kifejezés? fórum

Mit jelent a nőknél az "alfahím" kifejezés? (tudásbázis)

30. srcrss (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 20. 16:11
Ha megerősítésre van szüksége, akkor nem.
márc. 19. 20:20
Akkor kis intim mérettel is lehet valaki alfa? :D
28. Anyagi (válaszként erre: 8. - Shya)
márc. 15. 10:51
😰
27. kaktusz (válaszként erre: 20. - Alnisa)
márc. 14. 21:55

"Kicsit sem anyuci kicsi fia, az alfahím."

Ez nem attól függ! Az anyuci kicsi fia is lehet "alfahím" ha a nőknek bejön, legtöbbször külsőleg, de ha belsőleg is az még jobb! 😉

26. tien (válaszként erre: 21. - Alnisa)
márc. 14. 16:58

Félreértés.

Egy kérdésre írtam.

25. globus
márc. 14. 11:39
Nekem semmit. Animal csatornán tudom elképzelni, megy a csorda élén.
24. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 18. - Tien)
márc. 14. 11:38

Na! Nekem ennyi pont elég.

Az internetes "sztárság" elviszi a valódi sztár csillogását.

Ma már mindenki sztár, aki egy - akár nívótlan - műsorban szerepel. Sztárnak kiáltanak ki olyan embereket, akiknek közük nincs ahhoz, amit valójában a sztár szónak jelenteni kellene.

A hideg ráz ki attól, amikor azt hallom: a TV 2 sztárja. Ezt csak zárójelben jegyzem meg, hogy érzékeltessem: lejáratták már éppen eléggé a szónak a jelentését ezek a "sztárok".

23. PöttyösPanka (válaszként erre: 21. - Alnisa)
márc. 14. 10:56
Ő azt hiszi magáról. Szerintem akik negatívan használják az alfahím kifejezést, azok nem a valódi alfahímekre gondolnak, hanem azokra, akik azt hiszik magukról, hogy ők azok egy kis gyúrás és feszítés után. Pont mint ez a csóka. Meg azért is érzek a szóban némi negatívumot, mert állatias oldalról közelíti meg a kérdést. Például a testfelépítés sokkal jobban dominál benne, mint mondjuk az intellektus.
márc. 14. 10:29

Nálam egyáltalán nem negatív, sőt pozitív értelemben a domináns "hímet" férfit jelenti, aki egy közegben, vagy akármilyen társaságban pozitív értelemben uralkodó hím. Azaz hangadó, akár vezető és a legtöbb nő számára vonzó.

De ez nem azt jelenti, hogy csak a közegben venni észre, ha egyedül megjelenik valahol, akkor is érzékelhető.

21. Alnisa (válaszként erre: 18. - Tien)
márc. 14. 10:15

Valaki szerint ő egy alfahím? Aki nő és fajgyűlölő???

Azért erős fogalomzavar él egyesek fejében......

20. Alnisa (válaszként erre: 3. - Shya)
márc. 14. 10:14

Sztem ti keveritek a fazont a fa..ommal. Az alfahím nem ezt jelenti.

Eeős személyiség, lehengerlő.

Kicsit sem anyuci kicsi fia, az alfahím.

19. PöttyösPanka (válaszként erre: 16. - Smaragdzöld 🐉)
márc. 14. 09:42
18. tien (válaszként erre: 16. - Smaragdzöld 🐉)
márc. 14. 09:27

Internetes sztár.

Bevallottan nő és fajgyűlölő.

17. Érdekes73 (válaszként erre: 16. - Smaragdzöld 🐉)
márc. 14. 09:18
Nekem sem.
márc. 14. 08:38
Gőzöm sincs, hogy kicsoda a többször említett Andrew Tate.
15. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 2. - Panna.33)
márc. 14. 08:37
Pont ennyi.
14. PöttyösPanka (válaszként erre: 12. - Srcrss)
márc. 14. 07:15
A célközönsége is az incelek tábora, akikkel azt próbálja meg elhitetni, hogy felsőbbrendűbbek a nőknél. És ezzel nagyon jól keres.
13. Shya (válaszként erre: 11. - Srcrss)
márc. 14. 06:56

persze, hogy azok :) elhiszem, hogy az alfahímnek van pozitív jelentése is, én már csak ilyen kontextusban találkoztam vele/használom. nagyjából, mint a sigma male-t.

Andrew Tate (szubjektív vélemény) ugyanez a kategória; villog (legalábbis villogott) a pénzével, a kigyúrt testével, tetkójával, életmódjával. mögötte meg - emberileg, stb. - a nagy semmi. valami nagyon félremehetett benne anno.

egyébként, őt inkább veszélyesnek tartom, ha az undorító dolgokat nézem, amiket elkövetett, vagy a hangoztatott nézeteit, amiket sajnos sokan el is hittek, amennyire a netből le tudom szűrni.

persze, én is szoktam dicsérni a páromat, kedveskedni neki, csak máshogy, nem az alfahímmel :)

12. srcrss
márc. 14. 06:38
Andrew Tate szerintem olyan, mint egy rossz nő: hisztis, túl sokat beszél stb. 🙂 Ezek nem alfa tulajdonságok.
11. srcrss (válaszként erre: 3. - Shya)
márc. 14. 06:07

"őszintén szerelmesek saját magukba, apuci sportkocsijával pózolnak, és/vagy Andrew Tate típusú nézeteket vallanak"

Ezek bohócok. Én nem nevezném őket alfahímeknek, viccből sem. Valamikor pozitív értelemben használták.

10. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 14. 00:59
Alfa-KAN!
9. kaktusz (válaszként erre: 5. - BlueLine)
márc. 14. 00:58
Kedvenc autóm, de ne szólj senkinek! 😉💘
8. Shya (válaszként erre: 7. - Anyagi)
márc. 13. 20:55
nem vagyunk egyformák, nincs ezzel baj. Te bókként használod, én pedig nem. 🤷‍♀️🙂
7. Anyagi (válaszként erre: 3. - Shya)
márc. 13. 20:45

PEDIG ITT VAGYOK!!!

Én pozitív értelemben mondom a férjemre! És Ő tényleg az!!!

6. Regin_a (válaszként erre: 4. - Pulcsis)
márc. 13. 20:40
5. BlueLine (válaszként erre: 4. - Pulcsis)
márc. 13. 20:31
Ennyire egyszerű, Romeo hím.!😆🤣
4. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 13. 20:27
Alfa Romeo 🤣
3. Shya (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 13. 20:19

nem biztos, hogy értem a kérdést. mi barátaimmal szarkasztikusan használjuk az olyan férfiakra, akik őszintén szerelmesek saját magukba, apuci sportkocsijával pózolnak és/vagy Andrew Tate típusú nézeteket vallanak.

olyannal még nem találkoztam, hogy egy nő ezt a kifejezést pozitív értelemben használja.

2. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 13. 20:08
Az alfahím mindenkinél ugyanazt jelenti. A domináns hímet.
márc. 13. 20:05
Mit jelent a nőknél az "alfahím" kifejezés?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.