Nem tudom, mit jelent a "Plus size" kifejezés, konkrétan... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez a nő, minimum 100 kg. Semmi szépet nem látok benne, csak azt, hogy kb. 30 kg feleslege van.
Az más, hogy tudja használni magát, de ettől csak kicsivel jobb, mint a többi, aki ennyi felesleget cipel...
Az en szemememel dagi vagyok, mas meg szeretne ilyen vekony lenni.
Elvagyok, szarok a tobbire.
Vegre tudok emelni biztosan 20 kilos zsakot is.
Persze, a súlyeloszlás se mindegy!
Ahogy Panka is írja, hogy azért hízáskor nem csak a cici/popis nő, hanem a többi is.
Nagyon bejátszik a testalkat, a genetika...
A nagyon vékony modelleken nem is mutatnak a ruhák...nem töltik fel élettel, nem szexisek.
Mondom én ezt úgy, hogy vékony/inas-izmos/csontos alkat vagyok. Nekem sem mindegy, hogy mit veszek fel, hogy előnyös is legyen.
Már rájöttem, ők a fókák, delfinek..-)
bocsi
Igazad van, azok a nők is szépek. Csak éppen van különbség a hordóhas, lapos mell, semmi fenék kombó és a "telt" homokóra/körte alak között. Mármint esztétikailag. Technikailag mind a kettő lehet plus size.
Ha az egészségedről van szó, akkor mindenképp a normál testsúly a legjobb.
Nekem ők kövérek.
Elnézést!
Nem szeretnék ennyire gömbölyű és nagy lenni...
Ja, nem is vagyok modell:DDD
Sajnos nagyon eltorzult már ez...a divat világában, aki több, mint 50kg, az már plus size...
Szerintem meg csodaszépek azok a nők, akik kerekebb mellekkel/csípővel rendelkeznek.
Vékonynak lenni sem buli minden esetben...
További ajánlott fórumok:
- Írd le az adott idegen szó jelentését, majd az adott szó utolsó betűjével adj meg új idegen kifejezést.
- Mit jelent pontosan a babakocsiknál a "Travelling Systemre felkészítve" kifejezés?
- Mit jelent a "teljes életet élni/élek" kifejezés?
- Mit jelent az hogy megmarad magnak kifejezés?
- Mit jelent az a kifejezés, hogy felritkulás?
- SAP I-SU előnyt jelent... Mit jelent ez a kifejezés?