Mit vegyek a fiamnak születésnapi ajándékként? Ötleteket kérnék! (tudásbázis)
Köszi, aranyos vagy, de sajnos ez nem igaz. Meggyűlik velük a bajom nagyon, főleg a kisebbikkel. Már kezdem azt gondolni, hogy anyaságból megbuktam.
Egyébként örülnek a zokniknak is, csak sajnos nem nagyon tudnak vigyázni semmire.:(( Minél nagyobbak, idősebbek annál jobban teszik tönkre a holmijukat is.
Ilyen jellegű ruhaneműnek, ha örülnek, akkor nagyon szépen neveled őket. Komolyan!
Könyvnek, összerakható hajó modell
Én is nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok a Te gyerkőcödnek!
Mi lenne, ha megbeszélnéd vele, hogy amit most kérsz, arra sajnos nincs pénzünk, de kérhetsz ennyi és ennyi ft értékben. Ő már 8 éves, tisztában van gondolom azzal, hogy nem tudtok drága dolgokat megvenni. Én is voltam már így a gyerekekkel és megértették. Vagy menjetek el együtt egy játékboltba és válasszon abban az értékben, ami még belefér. Nem kell nagy dolog, csak legyen valami kis játék, hiszen a gyerekeknek még az az igazi ajándék. Az enyémek pl. a 100 forintosban kapott játéknak is nagyon örülnek.
Pontosan 15-én lesz a születésnapja. Tavaly mi is úgy csináltuk, hogy megkérdeztük tőle mit szeretne kapni ajándékba, de olyan dolgokat kér ami számunkra anyagilag nagyon megterhelő. Sajnos kevés jövedelmünk van, két gyerek, sok kiadás:((
A névnapja holnap lesz, azzal nincs problémám arra kap alsónadrágokat meg zoknikat, mert már kinőtte őket.
Előre is Boldog Születésnapot Kívánok a gyermekednek!:))
Az én fiam 12.-én lesz 4 éves (tudom,ez messze áll a nagyfiú korához-még),de én ma vettem neki egy robotot,aminek villog a szeme,jár és beszél,van neki fegyvere,amivel lő-vagyiss hangot ad.
Egy ideje mondogatta,hogy ha nagy lesz,vesz egy robotot... :)
Gyűjti a kislabdákat,amit olyan 100 Ft-os automata ad ki,most találtam egy helyet,ahol nagyot lehet kivenni.Kap néhányat még mellé.Ja,és egy széket vettünk,amire ha ráül,olyan magasan lesz az étkező asztalnál,hogy nem "fekszik" bele a tányérba.
Viszont a nagyobbik fiam márciusban lesz 6,neki is vetteünk egy ugyanilyen széket,de lövésem sincs mit vegyek még. :(
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Autó formájú tortát szeretnék a kisfiam 2. születésnapjára. Ötleteket várok hogyan fogjak hozzá.
- Várok ötleteket 10 éves kislánynak mit ajándékozzak születésnapjára!?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?