Várok ötleteket 10 éves kislánynak mit ajándékozzak születésnapjára!? (beszélgetés)
Az én lányom még most is pedig 19 éves nagyon szeret gyöngyökből ékszert csinálni. Nagyon szépek vannak, lehet hozzá venni kapcsot is. Most úgy is divat, és mivel kislány biztosan örülne neki.
Vagy antikváriumba Pöttyös könyveket később Csikos könyveket is lehet neki venni.
Ezek a tippjeim. Remélem sikerült örömet szerezni neki, én csak a jövőre nézve irtam le a fentieket. Évi
Egy újjabb bicikli,homokozó hintával,görkorcsolya szett,ez pedig tudom pézt nyelő dolog de kérdezd meg esetleg elmenne-e valahová gondolok itt vidámparkra,Mekibe,vagy anya lánya elmenne egy szép helyre itt Magyarországon.Közös emlék!Vagy olyan ajándék kell ami maradandó?Az is maradandó lenne a lelkében.Igazából nem tudom,hogy milyen tipusú család vagytok?Akik összehivják a családot és otthon ünnepelnek?Mert a Mekiben is lehet gyerekzsúrokat tartani pl.
Játékot szándékosan nem irok!
Kérlek adjatok valami jó ötletet!
Üdv. és előre is köszönöm...Szép napot! :)
További ajánlott fórumok:
- Mit vegyek a fiamnak születésnapi ajándékként? Ötleteket kérnék!
- Autó formájú tortát szeretnék a kisfiam 2. születésnapjára. Ötleteket várok hogyan fogjak hozzá.
- Mit ajándékozzak a fiam 20. születésnapjára?
- Mit lehet adni születésnapjára egy 3 éves kislánynak?
- Mit lehet ajándékozni egy 10 éves kislánynak?
- Ajándék ötleteket szeretnék 9 éves kislánynak