Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen... (beszélgetős fórum)
ugye? innen is látszik milyen rég voltál erre:))))
gyere minél előbb, várunk!
növögetünk mi:D
bea hasban, Zsozsó meg mindenféleképpen:D
lassan lesz nyetem. már elkezdtem a naplót. igaz, csak pár sor, de az is valami.
meglestem ám mindenki képeit! :)))
csak ámultam és bámultam!
szió! már nagyon hiányoztál, nélküled, megállt itt az élet, láthatod!:o)))))
a pocak nagy, képe a naplómban!:o)
de jó, hogy megint vagy! úgy örülök neked! mesélj, mizu?
szerbuszka
mizú veled?
pusszantás csajszik, már naon hiányoztatok!!!!
gyerkők remélem jól, nah és persze ti is! Bea! mekkora már a pocak?
Imo! háát, kisasszony jó nagyot nőtt, mióta nem láttam:)
az egyik:Hepar Sulfur15 ch, napi 2x5 golyó, a gyermek erősen borzong, torka nagyon fáj, és ez nyeléskor a fülbe sugárzik.Gennyes lepedék, tüszők a garatban, a mandulák felszínén. A gyermek úgy érzi, mintha szálka volna a torkában.
A másik: mercurius Solubilis 15 ch, napi 3x5 golyó. piros torok, a mandulákon kis fehér tüszők vagy összefüggő gennyes lepedék látható. Rossz szagú lehelet, bőséges nyálzás, lepedékesen duzzadt, fogak lenyomatát őrző nyelv, éjjel hidegrázás és verejtékezés, de ez nem hoz megkönnyebbülést. A gyermek nagyon szomjas, de a nyelés fájdalmas, hidegre és melegre egyaránt érzékeny.
ezt a kettőt írja, vedd meg amelyik leginkább jellemző és a komplexet is. pár nap után javulás várható de egy két nap után erősödhetnek a tünetek, aztán elmúlnak végleg...kitartás!
több homeós szert is ír a könyvem, de tudnom kéne milyen a torokgyuszi? fájdalmas neki? pöttyös?
egy komplex készítményt ír, ami bármelyikre jó, ez a Homeogen 9, napi 3-4x 1 tabit elszopogatni...próbáld meg és jobbulást!
tudsz valami gyógymódot a torokgyuszira?
Sajnos a neocitrán csak 6 éves kórtól adható:(
nagyon sajnállak a cukorterhelés eredménye miatt:((
viszont jó kis neveket választottatok a gyerkőcöknek:)
az öcsém neve is Balázs:)
ja, már Gellért is mondja:kimos!:o)
ezt olyankor vetem be amikor már nem akarom hogy felvegye...:o))))
eddig nálunk volt rossz idő, már 3 napja nem vittem ki Zsozsót ami azt jelenti, hogy fél óránál tovább én sem mentem el itthonról, de ma végre sütött a nap és 5 fok volt, így elintézhettem a dolgaimat a városban
igaz hazafelé, már fázott a csajszi keze
Nagypocak?????:o))))
még nem is olyan nagy, majd később:o))bár most úgy jóllaktam hogy biztos nőtt:o))))
jól vagyunk, már nagyon mehetnékem van, egy hete ki sem mozdultunk a lakásból, hol az idő, hol egyéb miatt, de inkább az idő, Gellértnek is hiányzik a játszó, meg nekem is egy kis mozgás, mert így én is jobban ellustulok....
További ajánlott fórumok:
- Akik második gyermeket szeretnének.
- Második BABA? nagyon szeretnénk és nem jön :-((
- Előkertemet szeretném beültetni egynyári virágokkal. Ötleteket kérek, hogy minél szinesebb és izlésesebb legyen.
- Ötleteket kérnék gyerek csapatnévhez! Frappáns, ötletes és rövid legyen
- Ha autót szeretnénk lízingelni, szükséges hogy legyen folyószámlánk?
- Akik 4-5 év múlva szeretnének babát, másodikként...