Második BABA? nagyon szeretnénk és nem jön :-(( (beszélgetős fórum)
IGEN!IGEN!
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A BÍZTATÁST!!
KÖZBEN NŐGYÓGY.DR-NÁL IS VOLTAM, EZT MOST AZOKNAK ÍROM AKIK MÉG PRÓBÁLKOZNAK.Ő A FOLSAVAT+ C-VITAMINT AJÁNLOTTA.KIPRÓBÁLTAM !!
LEHET EZ VOLT A THERÁPIA :-))))
MINDENKINEK HASONLÓ JÓKAT KÍVÁNOK!!!
gratulálok...
Mi is segítettünk?
SZIASZTOK!
Rég jártam itt,de le kell írnom a jó hírt!!
Végre sikerült!!
Mindenkinek hasonló jókat kívánok!!
Igazad van!! ez eszembe sem jutott :-((
Kösziii!!
Köszi!!
Tetszik amit írtál!! :-))))
Sokkal nyugisabbak a körülményeim,mint a kislányomnál.Vele még dolgoztam, terhesen is.
gyógyszer helyett, nyugit :)
Minnél jobban görcsöltök, annál nehezebben jön össze.
Nyugi, ha itt az ideje ugyis összejön, addig meg élvezzétek egymás társaságát :), ne a terhesség miatt szeretkezzetek, inkább egymás örömszerzéséért!
Dehogy haragszom.
Sajnos te vagy a sokadik ,aki azt mondja hogy a második baba valahogy nem akar sietni.
Gratulálok neked!
Ne szomoríts el!
Nem akarjuk olyan görcsösen,de már nyugodtabban lennék,ha +tesztem lenne.:-))
Köszönöm!
Megpróbálom ,én már nem szeretnék következő mensit!!:-)))
Gratulálok Nektek!
Üdv:Jucus
szia!
Ez nem jelent semmit,én az elsővel egyből terhes letten.A második meg több mint egy év után sikerült,én már le is mondtam róla azt hittem már nem leszek terhes.És most van két fiam,3év köztük a különbség.
A kislányom most 2fél éves.Így is terveztük ,hogy kb.ilyenkor jöhet a tesóka,akit már ő is igazán szeretne.
Az ő fogantatásával semmi gond nem volt ,gyógyszer után ,a 4.hónapban már + volt a tesztem,amitől akkor hírtelen meg is rémültem,mert azt gondoltam hogy korai(fog.gátl.gyógy.hatása),de nőgyógy.Dr-om megnyugtatott nem lesz semmi gond ,mert kicsi a hormontartalma az fogamzásgátlóknak.Igaza volt gyönyörű lett!!! :-))) és egészséges!!!
Nem tudom mennyi idős a gyermeked, de reméljük sikerül ismét teherbe esned sok szerencsét kiván.
Üdv.Ágnes
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
2.babánk nem igazán akar összejönni.Ha valaki tud esetleg homeopatiás szert,vagy gyógyteát,kérem segítsen,ossza meg velem tapasztalatát.Azt hallottam hogy ezek segíthetnek.(Privit is írhat)
Előre is Nagyon Köszönöm!!
Üdv:Jucus
További ajánlott fórumok:
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Akik második gyermeket szeretnének.
- Akik nagyon szeretnének Babát:)!
- Második babámmal vagyok 38 hetes terhes. A mai uh-n mondták, hogy nagyon lent van a feje. Ez jelentheti azt, hogy már nem kell sokat várni?
- 15 hós babámat még szoptatom, de már nagyon szeretnénk még egy babát.Hogy szoktassam le a ciciről?
- Akik 4-5 év múlva szeretnének babát, másodikként...