Második babámmal vagyok 38 hetes terhes. A mai uh-n mondták, hogy nagyon lent van a feje. Ez jelentheti azt, hogy már nem kell sokat várni? (tudásbázis kérdés)
Az enyem is pont a 42. heten bujt ki :-)
Az elsonel babanal van hogy a vajudas beindulasaig nem sullyed le a feje,a masodik baba mindig hamarabb megtortenik mert mar lazabbak a szallagok. Meg a mehszaj is elkezdhet nyilni, de ez nem jelenti azt hogy holnap megszulsz. Elvileg a 37. hettol teljes idos babanak szamit, de meg ilyenkor is fontos fejlodes megy vegbe, ugyhogy jol van az hogyha meg nem jon ki. Raer meg egy vagy ket het mulva.
Nekem az első terhességem a 42. héten indították meg.
A másodikkal már csak a betöltött 39 hetet kellett megvárni, és utána műtöttek.
Több barátnőmnek amikor a doki azt mondta, mélyen van a feje a babájuknak, mind 1 héten belül a szülőszobán kötött ki. Ők mind első szülők, ahogy én is az voltam. Nekem viszont a vajúdás alatt sem ment lentebb sokáig, mind kimozdítható volt, az utolsó órákban szállt le a feje, úgy ahogy kellett volna, aztán indult meg a tágulás végre, pedig vajúdtam már jó ideje. Szóval ha lent van a feje, az csak jó jel. :)
Szóval mindenkinél más lefolyású, de ha a feje lent van, a doki szerint, akkor tuti hamarosan indul a főműsor idő... :)
Az ismerősi körömben akik túlhordták a babáikat a 41. héten mind indították, egyiknél sem vártak a 42. hétig.
A szülésre azt szokták mondani, írni, hogy a 38-42 hét között kell, hogy beinduljon.
Csak manapság már nem szoktak a 42. hétig várni.
Megértem! :)
Én non-stop takarítottam ha kellett ha nem hátha beindul de gondolj arra hogy ennél jobb helyen nem lesz sosem. ;)
Jól érzi magát, anya pedig boldog amíg a baba boldog! :D
De nagy a szám így lassan 6 éves gyerekkel :D
Jó, akkor nem vonok le messzemenő következtetéseket.
:)
Csak már annyira várom...
4 hét? azt hogy? a normál ember 40. héten szül.. :D
Max 41, de a 42 hetet aligha várják meg..
További ajánlott fórumok:
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Jun 27-én jár le a GYES-em és aug 8-ra vagyok kiírva a második babámmal, mit kell tennem hogy biztosítva maradjak?
- Mit jelenthet, ha minden terhességi teszten csak 30 perc elteltével lesz halvány, de kivehető második csík, aztán 1 óra után nem látszik?