A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F (beszélgetés)
:D:D
sajnálom....
nem derült ki
Engem ma fel sem hívott ma.:S
Biztos megcsal..
Tényleg, kiderült miért nem válaszolt a kishölgy?
Szerinted egy 22 éves kamasz? Talán egy 15 éves...
22 éves az már rég felnőtt kategóriába tartozik, bár ettől még lehet bizonytalan.
Pont hogy az nincs:)
Max "szenvedélyes" vita. Ami jó dolog:)
Na, tényleg sziasztok:)
Okké. Azért remélem a lényeg átment.
És remélem kedves Peti megtalálta a kedvesét telefonon. Vagy kapott válasz sms-t.
Minden jót nektek!
Pápá
Lehet. Vagy lehet, hogy nem. Mindegy.
Most kap hideget, meleget (reméljük nem erre vágyikD:D:D) de mégsem csúnya dolgokat. Mert azért szerintem ez egyáltalán nem brutális. Senki nem írt olyat, ami bántó lenne.
Max azt, hogy másnak van nagyobb gondja is. Lehet, hogy az a hölgy, aki ezt beírta, egy nagyon rossz fél órával rendelkezett. Ahogy a fórumindító. Akkor őt miért kellett szidni?
Na én ezt nem értem..
Én meg úgy mondom, hogy túl vagyok már néhány ilyenen (versenyezzünk :D) - én nem sértődtem volna meg, sőt, röhögnék magamon.
De nem is írtam volna ki a témát. Ezért gondolom, aki ide kiírja, az már tényleg bizonytalan és kétségbeesett - mondom, GONDOLOM.
Amúgy a saját tapasztalataimból kiindulva volt egy bazi bizonytalan, padlós fél óra-órája és akkor írta ki. Aztán kicsit lenyugodott és már meg is bánta, hogy így felfújta.
Te komolyan nem érted, hogy mit írok, vagy direkt nem is akarod felfogni??
Nem a fórum érdektelensége ellen emeltem szót, hanem azért, mert a kérdésre, ha megfeszülünk sem tudunk válaszolni. Hacsak valamelyikünk nem látnok!
Jajj incifincit nézzünk már utána. Kiírta a témát, és azóta itt sem volt. Nem hogy nem reagált, de meg sem nézte a hsz-eket. Így nehéz bántani valakit.
Ha meg valami annyira érdekel, hogy kapjak választ, akkor ott ülök a gép előtt, és masszírozom a gombokat, hogy írjanak már nekem.
Amúgy én is 22 vagyok, én is bizonytalan. Talán erről a témáról én most többet tudnék mesélni, mert én MOST, EBBEN a pillanatban élem meg ezeket a dolgokat.
Úgy hogy a kritikákat, a vicceket, tudni kell fogadni, tudni kell szelektálni, és tudni kell tanulni belőle. Mondom úgy, hogy ebben a cipőben járok.
Azért a minimálison túlment a cinizmus, ha belegondolok, hogy ő szerelmes és bizonytalan...
Voltak elég kemény megnyilvánulások.
Mármint nekem nem kemény, mert én elnevetgélek itt magamban, de neki biztos nem estek jól.
Jah, és mint itt mindenki, én is kaptam már hideget meleget, és mindent amit csak lehet, de ez, amit itt produkálunk, meg sem közelíti azokat.
LEgyünk életrevalóak. Ha gond van, kérdezzünk, és próbáljuk megoldani, vállalva azt, hogy ez nem mindenkinek tetszik.
Ezek után jön az, hogy ki mit gondol. Válasz:
Éssss?????
Ő kapott választ, nyugtatást. Legyen annyira életrevaló, hogy nem veszi észre a többit. Vagy nevessen jót, az amúgy nagyon vicces részeken!!!
Lehet, hogy köpni-nyelni nem tud :)
Vagy csak okul. :)
Persze hogy van, csak nem írok ki fórumot, az marad az én pici gondom.
Amúgy meg mint említettem, baromira érdekelheti a dolog, ha fel sem jön.
És igenis, ha hozzászólt volna a dologhoz, valószínűleg a téma sem erre kanyarodott volna.
Ha valaki a minimális cinizmust nem tudja fogadni, az gond. Te is, Ő is, én is.
Azért nézzük már meg, hogy mennyire érdekli a problem megoldása. Kiírt egy fórumot, és azóta fel sem jött.
Akkor ne egymást cibáljuk már..
Gondolom, ő is boldog, hogy kinevetik. Gondolom, te is az lennél.
Ez nem érzékeny lelkűség - magamról ezt biztosan nem állítanám. Hanem mások tisztelete.
Mondom, én sem csinálnék problémát ilyen kérdésből a saját életemben, de ettől még nem gúnyolódok az ő baján. Biztos neked is van olyan gondod, amin mások tudnának gúnyolódni, csak ilyenkor az ember ebbe nem gondol bele. ;)
További ajánlott fórumok:
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?