Szerintetek mit jelenthet ez a mondat? (tudásbázis)
Hihetetlenek vagytok:)))))))
Nem gondoltam volna,hogy ennyien reagáltok.....nagyon jól esik.Köszönöm:))))))
Igazán nagyon jó itt köztetek:)))))))
Ugye mondtam, hogy szóból ért az ember.
Csak feleslegesen idegelted magad.:))))
Bocsánat mindenkitől,akit érdekelt a folytatás:(((((
Priviben írtam,mert annyira szégyellem magam,hogy nem akartam itt mindenki szeme láttára és tudomására hozni,hogy én vagyok a világ legnagyobb hülyéje./már megint/
Egy műtéttel kapcsolatban volt egy rossz megjegyzése és azért kért bocsánatot egy férfitől.
Rögtön tudta,hogy melyik sms-ről van szó....egy pillanatig sem kellett gondolkodnia.
A fene egye meg ezt kis zöldszeműt!:))))))))
Szia!
Van valami fejlemény?
na jó elküldtem mielőtt befejeztem volna:DDDDDD
Tehát ettől eltekintve teljesen megértem h ki kell mondani mert nekem is ez az elsődleges szeretetnyelvem;)
Ha valami jót,ügyeset csinált a szerető társ,azt is dicsérni kell,elismerően kell nyilatkozni.Nem volna szabad természetesnek venni.
Egy elgépiesedett világban élünk,lassan már a beszélgetésekről is leszoknak a párak.
Én pl.már több kötetes regényt tudnék írni a nejem köztisztviselő kollégáiról,pedig sohasem láttam őket.Látom,érzem,hogy jó neki,ahogy elmondhatja búját,bánatát,örömét.Én vagyok a társa,ez a legkevesebb amit érte tehetek.
Igen éreztetni,ki kell mondani a szavakat.Ha te nem teszed meg,jönni fog más,aki ki fogja mondani.Ráadásul fiatalabb,szebb és szexisebb lesz.De ha egyik sem,akkor is más lesz.És akkor már nem lehet az elszalasztott szavakat kimondani.
Pár éve összefutottam diákkori nagy szerelmemmel.Boldog volt,sokat beszélgettünk.Kérdeztem tőle,ha van valami,mi az ami a legjobban bántja a házasságában.-Hogy a férjem soha sem mondja azt,hogy szeretlek!Jobban zavarta ez,mint hogy nincs orgazmusa.
További ajánlott fórumok:
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Mit jelenthet ez a férfi szájából elhangzott mondat és miért fogalmaz pont így?
- Ez most rosszat jelenthet szerintetek? Volt már így valaki, de minden oké volt ennek ellenére?
- Mit jelenthet ez az angol mondat: do you wanna be in my band?