Ez most rosszat jelenthet szerintetek? Volt már így valaki, de minden oké volt ennek ellenére? (beszélgetés)
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok.
Most már csak morci vagyok miatta, hogy ennyit kell bénázni ezen, de üzeletben lévő hölgyre haragszom kicsit, mert annyira okos volt, hogy nekem mekkora kell, aztán most kicsit lett.
Lényeg a lényeg, menni kell vissza, hogy túlbevették.
Köszke
Kedves Málna!
Egyet értek veled, és így is igyekszem
Köszönöm a válaszokat, egyszerűen kíváncsi voltam az általános véleményre, s köszönöm ti is megnyugtattatok.
Akarjuk, hogy jól sikerüljön és babát is tervezzünk, csak volt/van ez a kis bosszúság...
Köszönet
Szia!
Én 2006 karácsonyán lettem eljegyezve,februárban elmentünk a párommal síelni,ahol kb térdig érő hóban sétáltunk ,ökörködtünk,és ahogy elestem néztem a kezemet,hogy milyen gyönyörűen csillog a gyűrű az ujjamon,rá egy fél órára,ahogy rápillantottam a kezemre már nem volt meg,de már az autóban ültünk,és hazafele tartottunk.Mondanom sem kell,szörnyen rossz érzés fogott el,sírtam,hogy ez egy jel...stb,egyből babonás lettem.Mondom mind1,egy életem egy halálom menjünk vissza megkeresni,és a mai napig hihetetlen számomra,hogy TÉRDIG ÉRŐ HÓBAN,a mostmár férejem megtalálta.Ezt egy jelnek vettem,hogy az isten is egymásnak teremtett minket,nagyon kicsi volt az esély,hogy megtaláljuk...
Ez olyan, mint hogy láthatja-e a vőlegény a menyasszonyt az esküvő előtt. Szerintem nem ezektől függ, hogy mi lesz a hzasság végkimenetele.
Ne izgulj! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!
szia
és most már visszajön? vagy nem is próbáltad?
igen, azt szerintem sem ide akartál küldeni
hát bízom, benne, köszike!
Nem foglalkozom vele, úgyis gondolom ha babánk lesz utána megint állítani kell, akkor majd tutire megyek.
S jobb is lesz ilyen butaságra nem gondolnom.
Inkább csak jóra gondolok, és az is lesz!
Nem vagyok babonás egyáltalán, de most megfordul a fejemben...
Szóval a jegygyűrű, nagy kavalkád: az első eredetit elvesztettem, nagy volt tényleg, de hordani akartam. (Diplomaosztomón veszett el, ahol rosszul is lettem, mindennek végén a kocsiban vettük észre...)
Aztán együtt vettünk újat, már mindkettőnknek, aztán úgy ítéltük meg, hogy kicsit nagyon, ugye már bennünk lett a félsz, hogy kicsit csúszlák, nehogy elvesztjük...
Így hát bevetettük, most meg úgy érzem túl bevették, most tuti nem esik le rólam, de kicsit nehezen is megy fel és jön is le.
Már az első elvesztésénél nagyon rossz volt, de most ez rosszat jelent????? Hülyeség ugye???
(Pedig már 6,5 éve vagyunk együtt, átmentünk már sok mindenen, de ezt most bánt, miért ilyen problémás ez.... Pedig páromtól 18. szülinapra anno kaptam egy gyűrűt a mai napig tökéletes szerintem, pont a jegygyűrű mért ilyen problémás?)
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Nyárfát bárhová, mindenáron, a szöszök ellenére is?
- Panelban ha a szembeszomszéd kipakol mindent a folyosóra és felszólítás ellenére sem pakol el, mit lehet tenni?
- Azt álmodtam, meg fogok halni vagy hasonlót, nem emlékszem, ez mit jelenthet? Rosszat?
- Mit jelenthet, ha minden terhességi teszten csak 30 perc elteltével lesz halvány, de kivehető második csík, aztán 1 óra után nem látszik?
- Kialakult világosbarna anyajegy.Rosszat jelenthet?
- Szövettani vizsgálat eredménye a 7. hét után sem érkezett meg. Vajon ez rosszat jelenthet?