Akik második gyermeket szeretnének. (beszélgetés)
Köszönöm! Jönni fogok!
Gizi, biztos minden okés lesz, és mehetsz a védőnőhöz. Phú, hogy én hogy utáltam odajárni :S!
Sziasztok!
Gratulálok a kismamáknak! Remélem sok ilyen hír lesz idén!
Hát ez nagyon jó hír!!!!!
Gratula akét csíkocskához,és megy a drukk ezerrel h minden rendben legyen!
Doki után várjuk a híreket!
Addig is vigyázz nagyon!
Sziasztok!
Sajnálom, hogy ilyen inaktívvá vált a fórum :(. Viszont én hírt hoztam: pisiltem egy kétcsíkosat múlt héten. Dokinál még nem voltam, várok egy kicsit még!
Azért remélem sokhelyen kopogtat hamarosan a gólya, jönnek a kistesók!
Sziasztok!
Elmentem tegnap a dokihoz, a naplómban olvashattok róla :)
Sziasztok mindenkinek!
Voltam tegnap dokinál. SZÍVHANG VAN!!! HURRÁ!! Puszi mindenkinek! Remélem szerencsét hoz a tegnapi nap. Pont egy évvel ezelőtt erre a napra voltam kiírva az előző babóval. Lehet, hogy ez az élet fintora.
Sziasztok!Sehol senki?
Gizi ne aggódj köv UH-n már hallani fogod a picikédet:)
Talán úgy néz ki siekrült meggyógyulnunk ugyhogy ha időm engedi jövök!
Most készülünk ki Botival mert már ebéelt és ilyenkor kinnt szokott aludni a levegőn egy hatalmas nagyot,és bízok bene h most is így fog tenni:P
Puszi mindenkinek
Sziasztok,bocsi h így eltűntem de Botond beteg és nagyon nyügős így nem tudok gép közelbe lenni:S
De amint jobban lesz jövök!
Addig is mindenkit üdvözlök!
Sziasztok!
Gizi, megy a drukk, nem lesz gond...
Sziasztok!
Hétfőn megyek dokihoz! Remélem minden oké lesz! Majd megírom. Puszi mindenkinek!
Sziasztok,
bocsi de ma nem tudtam jönni Botond elemében volt:D
Holnap megpróbálok lenni de nem ígérek semmit,mert az én Manócskámnál nem lehet kiszámítani h mikor milyen kedve van:)
Szia!
Másféléves lesz ebben a hónapban. Igen, köztünk nagyon jót alszik :S!
Szerintem mindegy hogy tejet vagy tápit kapnak a gyerkőcök, lényeg, hogy egészségesek!!!
Jó reggelt mindenkinek!
Sajna én nekem nem volt tejem, mivel császár miatt elaltattak/nem hatott az érzéstelenítő/, ezért szörnyen fájt a fejem 9 napig. Tehát fuccs a tejnek! Kezdettől fogva tápszer, hálisten nem volt még beteg!Imád oviba járni!Remélem a másodikkal nem lesz ilyen!Puszi
Sajnos én nem tudtam szoptatni a kisfiamat. Nekem a kórházban cseszték el az egészet a csecsemőgondozók, pedig nekem sok tejem volt. Úgyhogy ő is tápszert kapott, de szerencsére /lekopogom/ egészséges kis fickó.
Mennyi idős a kisfiad, hogy még felébred éjjel? Gondolom közöttetek jól alszik:) Az én kisfiam is sokszor alszik velünk, pedig már 2,5 éves.
Jó reggelt!
Hááát, Levi még mindig ébred éjjel :(, és hogy legalább aludjunk mi is közénkveszem. Egyéves koráig szoptattam, volt tej bőven, 4 tejtesója van. Andi kemény ez a mellgyulladás, nekem is volt, majd' 41 fokos lázzal, de helyrejött, durva lehetett a tiéd, el sem tudom képzelni.
Tumpika, tudod, nem a méret a lényeg :D, bár nekem is van mellszerkezetem, mondták is, hogy biztos azért a sok tej, de tesómnak az icipici cicijében is rengeteg volt :D! Na, de majd a következőnél lesz, viszont ha nem lesz akkor sincs semmi, van ami pótolja és a lényeg, hogy egészségesek legyenek a gyerekek, az már mindegy, hogy tejet, vagy tápszert kapnak!
Hát igen nem vagyunk egyformák,van akinek van van akinek nincs.
Jó éjszakát neked is!
További ajánlott fórumok:
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Akik babát szeretnének
- Második BABA? nagyon szeretnénk és nem jön :-((
- Milyen költségei vannak a bajai MNÁMK óvodájának, ha a gyermeket oda szeretnénk járatni?
- Akik 4-5 év múlva szeretnének babát, másodikként...