Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Szia Suzy!
Ez a fórum kicsit halott, ideiglenesen ide költöztünk:
Gyere ide, ez nagyon aktív!!
Sziasztok!
Most fedeztem fel ezt a fórumot és csak ámulok és bámulok a látottakon.Nagyon ügyesek vagytok.Most én is a fejembe vettem, hogy kipróbálok néhány ötletet.Főleg olyan dolgok érdekelnek, amiket gyerekeknek lehet készíteni.(2-3 éveseknek)Ha tudnátok segíteni, nagyon megköszönöm.
Óh, Gordi! Pont tegnap gondoltam rád!!!
Nagyon boldog karácsonyt Neked! Remélem, jól vagy!!!!!!
★˛˚˛*˛°. ˛*. ˛°˛. *★˚˛*˛°. ˛*. ˛°˛. *★Merry*★* 。*˛.
˛°_██_*. 。*. / ♥ \ . ˛* . ˛。. ˛. *. ★* Christmas*★ 。*
˛. (´•, •)*. 。*/♫. ♫\*˛. * ˛_Π_____. ♥Everyone ♥ ˛* ˛*
. °( . • . ) ˛°. /• ‘♫ ‘ •\. ˛*. /______/~\*. ˛*. 。˛* ˛. *。
*(…’•’. . ) *˛╬╬╬╬╬˛°. |田田 |門|╬╬╬╬╬* ˚ . ˛ …
A lapos az nem tilda, a tavalyim a tilda... de átküldöm a laposat... holnap. Most ellejtek a kórházba, 9-kor műtik a Leányt, ő már ott van. :) ... aztán megveszem a vonatjegyem hétvégére, + még intézek néhány ezer dolgot. :)
Szép, alkotós napot Nektek!
Pont 2 régi tildám hiányzik. Nincs rénim...:(((
Küldesz nekem rémszarvast??? :D laposat!
Nekem nincs szarvasos Tildám. :(
2 hiányzik a sorból, az újat meg a jövő héten kapom meg!! :)
Köszi! :o)
A tavalyi szarvasom is egy nagyon jó típus... látványos, jól díszíthető. Kb. az az egyetlen figura a Tilda's-okból, ami tetszik, és amit el is készítettem. :)
Az jóóó, ha felteszed, mert már régóta szeretnék szarvast!
Lányodnak meg egy kalappal a műtéthez!!! Szorítok!
Lehet,hogy le vagyok maradva?
Mit jelent a kicsi sapka?
Egyébként köszönöm:)))))))
Remélem,hogy ott nem lesz rá szükségünk.Állítólag ott jobb idő van.....majd,ha ott leszek tapasztalom.....
ó..villámlátogattál?Sebaj,majd novemberben dumcsizunk!
Bon Voyage!!:))
Köszönöm jövök,de csak novemberben,mert holnap egy kicsit elrepülünk egy hétre,aztán meg a lyányt költöztetjük,amikor megjövünk.nem hiszem,hogy lesz időm Hoxázni:((((((
Laptop-om még mindig nincs,pedig ott,ahova megyünk nagyon jó állítólag a wifi.De ez most kimarad!
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?