80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó. (tudásbázis)
vidd el oda, ahol még nem járt,
biztos mesélt olyan dologról amit szeretne látni
persze bizonyos határok között,
mellette elvinni egy étterembe ebédelni, szülinapi tortagyujtásra,
mi így csináltuk,az egész étterem őt ünnepelte,nagymama nagyon boldog volt,
Az én nagymamám is 80 éves, már be is töltötte! :)
Én nem szoktam neki ajándékozni semmit, mindig közösen adunk ajándékot a családdal. De most, hogy ilyen szép kerek számot ünnepel, vettem neki valamit. Nem nagy valami, sem árban, sem minőségileg...Kapott egy "Legjobb mama" törölközőt. Sokat jár a strandra, még hasznát is veheti.
A családtól egyébként fotókönyvet kapott, meg egy utazást a Balatonhoz. :)
Nagyon cuki volt, meghatódott. Az ünnepi beszéden (mert ebédelni voltunk és az egyik lánya mondott köszöntőt) pityergett a társaság java, és a törölközőn is elsírtuk magunkat. Hiába, egyszer 80 éves az ember, és ki tudja, hány szülinapot élünk meg...
Én egyébként híve vagyok a maradandó dolgoknak, amik nem porfogók! Szép a virág, szép a gyümölcskosár (és finom, egészséges, imádnám), de pár nap alatt el kell tőle búcsúzni.
Rábeszéltél.
Valami különleges alakú lenne jó.
köszi mindenkinek az ötleteket.
lemondtam a művirágról.
tortát nem szeretnénk,mivel cukorbeteg,úgyis mi ennénk meg.
gondoltam pl gyümölcskosárra,de nem tudom ilyet hol lehet csináltatni.
Memoria album.
Mindenki a csaladbol illetve akar a legjobb baratok is kapjanak egy kulon oldalt vmi szep kotesu emlekkonyvben. Mindenki ragaszthat bele fenykepeket, vagy aprosagokat amikhez vmilyen emlek fuzheti a nagymamat, majd a masik oldalra leirhatjak kedvenc emlekuket/storyjukat, ami a nagymamival kapcsolatos. + 1 igeret (Pl a nagyit elvinni a subwaybe, vagy a nagyinak es az unokanak ugyanolyan felsot venni, stb)
Egy csokor virág (élő). mellé gyógy tea csomag. mondjuk 5-6 féle.Az idősebb emberkék imádják.
Isten éltesse a nagyidat!!
Művirágot? Az nagyon gáz.
Családi fotó egy nagy képkeretben több db kép? Pl.. Minden generációról...?
További ajánlott fórumok:
- Ötleteket várok, milyen ízű tortát csináltassak a 9 éves nagylányomnak a szülinapi zsúrjára?! Köszi
- 6 éves fiúnak szülinapi ajándék ötleteket várok
- 3 éves kisfiamnak szülinapi ajándékötleteket szeretnék kapni! Segítsetek!
- Szülinapi meglepetés ötleteket szeretnék! 3 hetes a kapcsolatom...
- 9 éves kisfiúnak szabadtéren tartandó szülinapi bulijára játék, verseny ötleteket keresek
- Segítsetek!Hévégén tartom a szülinapi bulim és szeretnék ötleteket!!!