Szülinapi meglepetés ötleteket szeretnék! 3 hetes a kapcsolatom... (beszélgetős fórum)
Hááát, igazatok van...elvégre én ismerem...vagy mégsem?? Még van egy hetem, hátha kiszedek belőle vmit...:)
Köszi a segítséget!
Ezt így elég nehéz megválaszolni,anélkül,hogy ismernénk,hogy miket szeret:)Tényleg miket szeret?
Mármint ha szeret olvasni vagy a borokat,vagy sorozatokat vagy bármi,akkor az jó kiinduló pont lehet.Elvégre könyvből is van 3ezer forintos meg 15,dvd-t is lehet venni jó sokért:) meg le is tudsz tölteni,ha van valami nagy kedvenc,stb...szóval csak arra akarok kilyukadni,hogy kb mindennek van olcsóbb és drágább megoldása,tehát csak azon múlik,mennyi mindent tudsz róla eddig:)
30 éves, nem biztos hogy örülne a plüssnek, bár ki tudja...:D
Nah én is itt akadtam meg, hogy mi legyen az az apróság! Persze nagyjából már tudom mit szeret, de egy pasinak alapból nehéz vásárolni, nemhogy apróságot!:)))
ez jó ötlet!:)
Szerinted ez így elég lesz? Tök cikisen érzem magam, mert tegnap ezüst fülbevalót kaptam tőle, ráadásul csak úgy...
Tortára én is gondoltam, csak az a baj, hogy 30km-re lakunk egymástól és ő jön hozzám jövő vasárnap, nem tudná elvinni haza, és legyömöszölni a torkán nem szeretném az egészet...
Max süthetnék egy olyan kis méretűt, két adagosat...:))
egy torta amit Te sütsz??
meg vmi kis apróság pl nem tudom miket szeret...miket szeret???
Szeretném meglepni vmivel a párom, de csak apróságra gondoltam, mivel nemrég ismerkedtünk meg egymással...
Segítsetek!!
További ajánlott fórumok:
- Iskolai ötleteket gyűjtsünk! Tantárgyakkal, tanulással, neveléssel kapcsolatban milyen jó tapasztalataid vannak gyermeked iskolájában?
- Ötleteket várok, milyen ízű tortát csináltassak a 9 éves nagylányomnak a szülinapi zsúrjára?! Köszi
- 6 éves fiúnak szülinapi ajándék ötleteket várok
- Kit/ mit vinnél magaddal vendégségbe meglepetés ajándéknak akkor, ha csak a munkáddal/hivatásoddal kapcsolatos a választási lehetőség?
- 3 éves kisfiamnak szülinapi ajándékötleteket szeretnék kapni! Segítsetek!
- 60. szülinapi meglepetés partira tudnátok jó játék és egyéb ötleteket adni 50-60 éves korosztálynak?