Dolgozott már közületek valaki kínai étteremben?Igaz, hogy koszosak és köpködnek? (tudásbázis)
Js és a másik,h a főnök aki egyben a szakács is volt,természetesen kínai.
Alig értettem mit beszél.:D:S
Nem vagyok elkeseredve,tény h zavar kicsit,de nincs bűntudatom,mert én mindent elkövettem.:-)
Vegyem maga mellé egy robotot,ha én nem feleltem meg.Bár 1 nap volt,én azért próbaidőre adnék 3 napot.
De tegnap még úgy volt,h felvettek....de ma telefonált a munkaközvetítő,h nem feleltem meg és h a főnök mondta h menjek be,de ebbe is volt egy kanyar...a főnök még most se hívott!!!!
Pedig a munkaidő 9től 9ig lenne.
De gondolom hamarabb kell menni,mint minden étterembe stb helyre.
12óra és 420ft-os órabér.
Úgy h az utazást nem fizetik,kajat adnak ott ebedet es vacsit.
De mind1,így h nem vettek fel.:-S
Oh,Te szegény lány.:(
Valami mindig ,valamiért történik,majd keresel mást!
Fel a fejjel!:)
Azért az nagyon húzós 1/2 9-7-ig robotolni!Csinálnának inkább fél napos beosztást,biztos mindenki lelkesebben bírná!
Sajnállak!
Sziasztok!
Tegnap voltam próbanapon.Fél9től 7ig kellett lennem.Úgy tűnik,hogy nm vettek fel.A pultos csaj azt mondta,h a főnök(kínia) azt mondta h azért nem ,mert látszott rajtam,h fáradt vagyok meg lassú voltam.
Egész nap takarítottam,mosogattam,krumplit vágtam stb....kb 3x5perc megállásom volt és ennyi.
Nem érzem,h rajtam múlt volna,én kihoztam magamból a maximumot.
De ez van..sajna így alakult.
Majdnem.
Kb olyan mint lottón nyerni.:SS
Sziasztok!
Holnap megyek próbanapra:)))aztán a többi majd elválik.:-)
Remélem összejön és jó kis társaság lesz..:)
azért mondtam, hogy nem vagyok képben az ottani helyzettel. sem Győri, sem Osztrák viszonylatban:D
én csak a keletmo-i helyzetet ismerem. szabolcs, nógrád,borsod. hát katasztrófa:(
mókuska gyere le a földre :-)
Nekem egy kicsit messze lenne. Nincs annyi munkahely ott, mint amennyi munkanélküli itt.
Mostanság csak tüskebokorból fonják a kerítést mindenfele,
Nekem pest olyan nagy.Én ott nem érezném magam otthon.Nekünk is tervbe van a költözés,csak még itthon pár dolgot helyre kell tennünk,amihez pénz kell.
Én pl Egerbe szivesen laknék,de az sem biztos h jo dontes lenne,mert az sem all messze borsodtol.
De a közös út az talán sopron vagy győr lesz.Annyira nehéz ez a munkanélküliség.
A lelki részéről nem is beszélve...
Itt csak a lehúzás megy.Dolgozd sz@rrá magad,fizetés meg minimális.
De a fejem sem fájna ha legalább lenne,de lehetőség sincs.
Elmenni máshova meg megint nem egyszerű,mert ahoz meg kellene vmennyi félre tett pénz.
Ami nekünk (még) nincs.