Használt már közületek valaki Öko-mosógolyót? Mik a tapasztalataitok? (tudásbázis)
:-))akkorákat nevetek ,néznek nagyot a kollegák:-)))))))))
ez a lehetek terhes nekem is a bögyömben van!
Szia!
Nekem nem jött be!
Svindli termék. Tesztek szerint annyira mos, mint a sima víz
* Automatikusan eltávolított tartalom.
mintha már hatzsázhuszonötezer mosógolyós topikot láttam vlna a hoxán, de lehet, hogy tévedek
miért akkora truváj abba a nyamvadt keresőbe jobboldalt beírni valamit?
a kérdésem érdeklődő volt, nem pedig támadó
sajnálom, ha félreértetted.
Szia!
Nos,volt időm tesztelni.Szombaton mostam 1 adagot,minden nélkül.Volt benne 1 kávépöttyös fehér póló,ami a mosás végén ugyanúgy kávépöttes maradt...
Vasárnap és tegnap mostam újra,mosógolyóval.A tegnapiak között volt egy fehér póló,meggybefőtt folttal.A folt már nincs ott...
De,mint lentebb írtam,az,hogy nekem tetszik,és nálam bevált,nem kötelez senkit sem arra,hogy elfogadja,és használja.Olyan ez,mint amikor bemégy a boltba,és eldöntöd saját magad,hogy mit,és milyen márkájút vegyél.Mert lehet,hogy a szomszéd az Omniára esküszik,de Te ki nem állhatod még a szagát sem,mert te csak a Tchibot szereted....Szerintem itt már mindenki nagykorú,önálló döntéshozásra képes,és eldönti,kell-e neki mosógolyó,avagy sem.
Én is erre gondoltam, hogy a forró víz, és maga a víz az ami önmagában tisztít.
Szennyezett ruháknál, a tesztek alapján meg látható a különbség a mosószer javára.
Nemrégiben olvastam bele a fórumba.Eddig csak a színes ruhákhoz használtam a mosógolyómat,minimális mosószerrel.Tapasztalataitokat olvasva gondoltam nagyot és merészet,ma kipróbáltam fehér ruhákkal törölköző konyharuha stb;MOSÓSZER nélkül!!
60 fokon,az eredmény tökéletes.Középkategóriás mosóport használok(tam) :-)) egyébként,nem látok különbséget.Pedig nagyon mosómániás vagyok!!A ruhák ugyanolyan tiszták,most teregettem ki.Ahogy jó humoristánk mondaná,nem kötekszem,nem kötekszem,aki akar,mosson tovább havi ezrekért,engem ma meggyőzött a kerámiagolyócskás mosógolyóm,amit egyébként szupermarketben vettem talán 800 Ft-ért...
A víz lágyítására mindenképpen hasznos, és ha lágyabb a víz, akkor kevesebb mosópor is elég.
Én fél éve használom a mosógolyót, tapasztalom, hogy kevesebb mosóporral (kb. fele adaggal) is tisztára mos. Ezzel pedig kímélem a környezetet.
Mondjuk nálunk nincsenek munkásruhák, vagy eltávolíthatatlan foltok, max. zsirfolt.
Nem tudtam én sem, hogy napra kell tenni idönként, de eztán megteszem.
Korábban írtam, hogy én ezt forgalmazom, s szeretném kipróbálni. Vettem egyet. Egy hónapja használom. Tapasztalatok:
-sötét ruhákhoz tökéletes, a makacs foltokhoz előkezelés szükséges (de ezeket a legdrágább mosószer sem vitte ki)
-öblítő kell hozzá, mert nem illatosít
-fehér ruhákhoz teszek mosóport, de keveset
-nem kell vízlágyító, mert lágyítja a vizet
-sokkal puhábbak a ruhák
Biztos számít az is, hogy ki-melyik fajtát veszi. Több féle van a piacon. A 39-es hsz-ben írtam, hogy én melyiket pártolom.
További ajánlott fórumok:
- Valaki használta már közületek a Bemer terápiát? Milyen tapasztalatok van vele?
- Revalid hajkrém? Használt már valaki ilyet közületek? Tényleg regenerál?
- Érdekelne, hogy valaki használt-e közületek Vichy termékeket. Pontosabban Lipo-Metric-et és Lipo Peel gélt?
- Használt már közületek valaki baby art gipszlenyomat készítő szettet?
- Nature cookta VCO kókuszolajat használt már valaki közületek?
- Ismeri és használta már valaki közületek az evelle tablettát?