Honfoglalón játszik valaki közületek? (beszélgetés)
Ha van kedvetek, nézzétek meg az új játékunkat a Kvízlabirintust [link]
Kvízkérdésekre kell válaszolni, labirintusokat kell bejárni és közben kártyákat is lehet szerezni, amikkel még pluszban lehet befolyásolni a játékot. A különböző kvízekben a számítógéppel szemben és más játékosokkal szemben is lehet küzdeni.
Nagyon sajnálom,hogy már nem olyan mint eddig volt,mennyit játszottunk rajta együtt a családdal is.
Viszlát honfoglaló!
Csak 2 féle eszközről játszható. Asztali géphez emulátort kell letölteni, és a játék már nem ugyanaz.
14 év volt nekem, szép emlék lesz, de most el kell engedni.
Hol van már a régi honfoglaló, a régi izgalom!
Amikor arra hajtottunk, hogy kis kék keresztből piros keresztesek legyünk legalább, és elfogott a frász, ha egy lilakereszteset sorsolt nekünk a gép! Pillanat alatt le lettünk várazva.
Játszom néha-néha, de csak ímmel-ámmal, és egyáltalán nem érdekel az eredmény. Nem is tudom, van-e még ranglista.
A beküldött kérdéseimmel szoktam találkozni, volt jó pár, úgy látszik, használja őket a honfi.
facebookon 77 van, a rendes regisztrálton meg79, szóval apránként növeli.
biztonság kedvé ért megkérdeztem a support-ot 1 facebookos játékot és 1 rendes regisztráltat még nem szabálytalan fenntartani. (így máris 2 van, )
Ebből jöttem rá!
Amikor szintet lépsz, olyasmit írnak, hogy növelték a falud lakóinak számát. Ekkor nőhet ez a fegyvertár is, én 104-es szintű vagyok. Pár ezer XP múlva 105.
érdekes nekem 79/79 van, akkor neked hogyan 165 :)
Megmértem régen 1 egység 5 perc a többi 1szerű matek, 15 kb másfél óra. (ha minden lefogy)
nekem kb 5 perc a gyxorj játék max tíz, nyugodj meg mindenki egyet játszik. :)
Energia rendszer van 15 egység 1 játék.. neked is van :)
Nem egyet játszunk :)
Most bementem megnézni.
Fegyvertárnak hívják, ha fullon van, 165/165-öt mutat. Villámjáték -15, Hosszú hadjárat -15, Junior -15, Minibajnokság -30, Játék barátokkal 0.
Ahogy használódik,folyamatosan töltődik, szinte percenként ad egyet. 11 játékot lehet játszani, hogy lemenjen nullára, de folyamatosan pótlódik.
Energiaszerűség nálam nincs.
További ajánlott fórumok:
- Használt már közületek valaki Öko-mosógolyót? Mik a tapasztalataitok?
- Dolgozott már közületek valaki kínai étteremben?Igaz, hogy koszosak és köpködnek?
- Vett-e részt közületek valaki a Penny Market felnőttképzésén?
- Szed valaki közületek Frontint?
- Használ valaki közületek alomszéket?Mik a tapasztalatok?
- Játszik valaki közületek a FARM STORY-n?