Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Fánk (kenyérsütőben) recept

Fánk (kenyérsütőben) recept

Elkészítési idő 150 perc

Kalória sok
Szénhidráttartalom sok

A Fánk (kenyérsütőben) hozzávalói:
60 dkg liszt,1 tojás,3 evőkanál cukor
1 csom
élesztőpor,1 csom
vaníliacukor
4 dcl tej
5dkg margarin
pici só


A Fánk (kenyérsütőben) elkészítési módja:
Az összes hozzávalót a folyadékkal kezdve a kenyérsütő táljába adagoljuk. A dagasztó, kelesztő programot választjuk. Több teendő a program végéig nincs. Mikor vége óvatosan lisztezett nyújtólapra tesszük s rögtön kinyújthatjuk, szaggathatjuk. Bő forró olajban kisütjük. Papírtörölközőre kiszedjük, hogy a zsiradékot felszívja. Porcukorral, lekvárral tálaljuk.

Az elkészítési idő az 1,50 perc kenyérsütőben való dagasztási és kelesztési idővel értendő.

Jó étvágyat!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fánk (kenyérsütőben) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook