Esterházy-torta recept


6 tojásfehérje
10dkg kristálycukor
20dkg darált dió
1 csomag vaniliás cukor
só
krém:
fél l tej
8dkg cukor
1 csomag pudingpor
12dkg vaj
2-3 evökanál rum
Az Esterházy-torta elkészítési módja:
A fehérjét felverjük a cukorral,hozzáadjuk a darált mandulát,vaniliás cukrot.Ezt 6 részre osztjuk.24cm átméröjü kapcsos formába 3 evökanál masszát kanalazunk.Csak a tortalap alját használjuk.A krémheza tejet,a cukrot,a pudingport felfözzük,ha kihült,hozzáadjük a vajat és pár evökanál rumot.Ezzel töltjük a lapokat.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: c037e4bb52, 2008. júl. 24. 09:06
Az esterházy-torta elkészítési módja és hozzávalói.