Mirinda szelet recept

A Mirinda szelet hozzávalói:
Tésztához:

6 tojás,

4 evőkanál liszt,

4 evőkanál kristálycukor,

2 evőkanál kakaópor,

1 csomag sütőpor,

1 dl étolaj

Krémhez:

25 dkg margarin,

20 dkg porcukor,

25 dkg túró

Mázhoz:

2 csomag vaníliás pudingpor,

7 dl szénsavas narancslé (mirinda)


A Mirinda szelet elkészítési módja:
A hozzávalókból téglalap alakú tésztát sütünk, sütőpapírral kibélelt tepsiben. A krémhez valókat habosra keverjük, és a kihűlt tésztára kenjük. A narancsmázhoz valókat összefőzzük. Mikor langyosra hűlt, a süti tetejére kenjük. Hűtőbe tesszük és tálalás előtt rombusz alakúra szeleteljük.

Nagyon finom, érdekes ízhatású sütemény


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mirinda szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook