Elromlott a mosógépem, nem forog a dob. Megéri szereltetni vagy újat kell venni? 6 éves a masina. (tudásbázis)
Szerintem csapágy kb:15ezer...
Ha szerencséd van akkor nincs más baja.
Sajnos most már csak ennyit bírnak!
Én vettem egy teljesen felújjított gépet és nagyon meg vagyok vele elégedve.
ára:18ezer volt
Nálunk nagyon koszos melós ruhát is mostunk. Azokon vannak kapcsok. Mennyi köze van a hosszabb élethez, hogy igazán koszos cserelős ruhák, vagy csak amolyan irodai....
Tényleg ha 5 évet megér egy műszaki cikk a háztartásba, utána minden nap egy ajándék...
Nem használok régóta öblitőt. A tartályba ecetet öntök minden mosásnál. Nem igazán kell a külön ecetes mosás. Meg az a drága vízlágyító.
Ecetet a szerelő momdta a tv be egy bizonyos műsorba, meg akkor is a motort vettem mondták.
Az én párom profi szerelő:)
Autót, mosógépet, mikrót is megszerelt már internetről kért segítséget.
Valami távjavítás oldalról.
Kérdezz rá ott szerintem, írdd be a típust meg hasonlók, hátha van ott valami okos aki tudna rá mondani valamit...
Ti nem tudjátok megszerelni??
Persze ha nem a tengely tört el. Az nekünk 13000 Ft csinálták. "Csak" a szétszerelést, összerakást tudta megcsinálni a férjem. De ha újból kifexik, nem szereli. 6 éves volt, és persze 3 évesen kb a motort kellett cserélni.
ennyi idő alatt már felhívhattál volna egy szerelőt aki biztos válasszal tud szolgálni...
jó jó a fórumozás, de azért vannak dolgok amik tök feleslegesek
Áh, nem éri meg. Nekünk a 3 éves ment így tönkre, hogy a forgatóbiszbasz tönkrement, 35 ezer lett volna, és még nem is tudta garantálni, hogy utána működni fog, mert ha nem csak az a baja, akkor nem lenne elég annyi.
És elöltöltőset vegyél.
A felültöltősnél maga a panel szétmehet a lecsapódó pára és gőz miatt.
További ajánlott fórumok:
- Anyósomék inkább szenvednek a melegben, de nem szereltetnek...
- Ha elromlott az USB-ém elveszik minden adatom? Hogyan tudnám megmenteni?
- Riasztót szereltetnék a házamba, de hogyan?
- Whirlpool mosógépem nem használ öblítőt-mi lehet a gond?
- Hogyan érhetném el, hogy szebben mosson a mosógépem?
- Milyen kiadással járhat gázüzemeltetésűre szereltetni egy autót?