Whirlpool mosógépem nem használ öblítőt-mi lehet a gond? (tudásbázis kérdés)
Felültöltős.
A tartály biztos jól van vissza rakva, mert midnig leveszem...minden mosás után és kitisztítom,h az öblítő ne legyen olyan nyálkás...meg ami benne marad mindig kiöntöm. Nem értem miért csinálja ezt.
Elöltöltősnél a mosószerfiókot ki kell venni és a körömkefével ki kell tisztítani a vízbeömlő nyílásokat.
Sziasztok!
Szerintetek miért lehet az,h a mosógép nem hazsnálja el az öblítőt,amit beletöltök, hanem inkább csak vizzel tölti ffel mégjobban. Már kipróbáltam mindent. Trisóval, ecettel futattam programot. A tartályt mindig leveszem és kitisztítom mosás után. És a ruháknak sincs frissen mosott illata. A mosópor illata érződik rajta,de az is nagyon kicsit. Mit tehetnék még?
:D:D:D Lehet benne valami. :D:D:D
Nekünk a kocsink ijed be mindig, ha meghallja, hogy visszük az autómosóba, olyankor mindig vmi baja lesz és helyette a szervízbe megy. Ezt már többször eljátszotta, így félve jön föl az autómosás téma.
Ezzel egyet értek,hogy nem öblítő hiba,ha nincs illata a ruháknak!
Szerelő is mondta,hogy ezek az új gépeken az öblítés idején spórolnak,ha kész a mosás van valamilyen illata a ruháknak,de mihelyst megszáradnak semmi!!!
Ez olyan,hogy valaki ad az illatokra (mint én),valakit meg nem érdekel,úgy van vele,hogy a gép mos,jó hangja van és kész!
Hozzáteszem az INDESIT-el nincsenek ilyen problémák,szépen hatékonyan mos és az öblítést sem spórolták ki belőle! :)
Úgyhogy ezt bátran merem ajánlani mindenkinek!
Anyumék mikor új gépet vettek, előtte a régit próbálta sokadjára megszerelni a szerelő, már majdnem a 20-at taposta a gép, mire meghalt, ekkor kikérték a tanácsát, meg már előtte is, hogy mi legyen, mindig a szerelését javasolta és olcsó volt helyreállítani, mondta, hogy a régi gépek sokkal jobbak, strapabíróbbak. Mikor végleg meghalt a régi gép, akkor csak annyit mondott, hogy ne Whirlpool-t, azzal van a legtöbb gond, azokat kell a leggyakrabban szerelni.
De amúgy szinte mindenre igaz, hogy amit agyon reklámoznak, az nem is minőségi termék, azért olyan drága csak, mert azokat a reklámokat ki kell fizetni.
Hát én a helyedbe ezt nem hagytam volna! Igaz,ott hibáztál,hogy nem próbáltátok ki egyből. Kellene írnod a gyártónak,hogy adják vissza pénzed!Valószínűleg gyárilag volt hibás a gép!
Indesitet vegyél,az nagyon megbízható márka vagy aristont,az az indesit felsőbb kategóriás terméke!
Megéri pár ezer forinttal többet rákölteni,mint kidobni feleslegesen az ablakon!
Siófokon vettem elektronikai üzletben.
Igen, vizes volt a belseje, de azt gondoltam, hogy a próbamosás miatt :(
Fizettünk a vételáron túl 10.000 Ft-ot, hogy ne 2, hanem 5 év legyen a garancia. Az üzletben azt mondták, hogy ezzel a plusszal bármi romlik el a gépen azt ingyen kicserélik.
Remélem, hogy így is lesz!
Hol vetted amúgy?
Vizes volt a gép belseje,mikor kicsomagoltátok?
Az a baj,hogy régen még adtak a minőségre,most már direkt nem hosszú életűre tervezik a gépeket,mert az úgy "nem éri" meg!
Nekem szerelő mondta,hogy a whirlpoolal az a baj,hogyha meghibásodik,akkor nem lehet szerelni a panelját,hanem egy az egybe ki kell cserélni,ami kb.30-40ezer forint,ami ugye már egy fél mosógép ára!
Hát, az ár is szempont volt, ráadásul anyu Whirlpool-ja már 8 éves lesz, de semmi baja:(
Úgy látszik, én sz@rt húztam a kalapból :S
Szia!
Én is most vettem új gépet,nekem már az elején hozzátette az öblítőt a mosóporos vízhez! Szerelő kijött és mondta,hogy programhibás,mivel 3napos gép volt,mondtam neki,hogy a cserét választom,ki is cserélték!
Szerintem neked is a paneljával volt gond!
A whirlpool tényleg nem jó választás volt,csak a neve nagy és nincs mögötte minőség!
biztos hogy a cső nem fordul oda, ahonnan a víz jön, ami az öblítőt adagolja a gépbe. Nekünk is volt már ilyen, 2 perces munka. Párom tavaly csinálta meg, 5 éves mindennapos használat után jelentkezett ez a hiba, teljes dobot és ékszíjat is cserélni kellett, fele annyiból megúsztuk mintha szerelőt hívtunk volna.. amúgy mondták is a boltban ahol alkatrészt vettünk, hogy sajnos előfordul, hogy nem jól vannak beállítva az adagoló fejek (vagy mik:))
ha csak a fejen kell állítani nem kérhet túl sokat, figyeljetek oda rá mit csinál, mert könnyen átvágják az embert...sajnos
én is próbálkoztam extra öblítős programmal is, de nem megy :(
kénytelen leszek felhívni a szervízt:(
További ajánlott fórumok:
- Hogyan érhetném el, hogy szebben mosson a mosógépem?
- Whirlpool mosógépet kaptam és nem tudom értelmezni a használati utasítást. Tudnátok benne segíteni?
- Új mosógépem hibásan érkezett, amíg nem kapom meg a csere készüléket használhatom így?
- Tudna külden valaki Whirlpool AWG 336-os mosó-szárítóhoz használati utasítást?
- Whirlpool 2089-800 használatával kapcsolatban valaki tudna nekem segíteni? A programtáblázat érdekelne.
- Whirlpool FL 5064/1-600 használati utasitást hol találok?