Anyósomék inkább szenvednek a melegben, de nem szereltetnek... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Van egy 84 éves barátnőm, aki pl. 2 éve szereltetett be légkondit, mert egy panel 6. emeletén lakik.
Egyáltalán nem kevesebb az igénye semmiben.
Ne magadból és a családodból indulj ki.
Kussolni meg nem fogok, amíg ilyeneket irogatsz olyan emberekről, akiket nem is ismersz!
Nyilván csak segíteni szeretnék nekik. De ha nem akarják, erőltetni nem fogom. Ettől még ugyanúgy imádom őket! Kívánom, hogy mindenkinek ilyen kapcsolata legyen az anyósával, apósával, mint nekem. Boldog vagyok, hogy Ők vannak, és igen, remélem még hosszú-hosszú évekig velünk lesznek. ❤️
Felesleges a kirohanas.
Es mielott bszogatsz olvass el annyit, amit leirtam.
Aztan meg kussolj el, mert nekem mar nincs kivel vitatkozni semmirol.
Emlekszem meg mit irtal ki? ...es utana
EN hogy beszelek masokrol?
Egy picit talan magadba nezhetnel.
Bosszankodj veluk, amig lehet! Az egyik nagyanyamnak 4 vagy 5 teljes etkeszlet volt, amit a "sirba vitt". Az anyam meg a tesoja vette neki meg az unokahugok. Akkor is mindig a szedett-vedettbol ettunk meg karacsonykor is. Ki nem szarja le? A foztje akkor is jo volt.
Mondom ezt ugy, hogy a mareknyi paradicsomot par mas gazzal eleg dragan adjuk el a munkahelyemen, es ha en talalom, az szep.
További ajánlott fórumok:
- Rossz fogak-örökletes vagy alkati adottság? Akik szintén sokat szenvednek!
- Vannak itt olyanok akik bélbetegségben szenvednek?
- Riasztót szereltetnék a házamba, de hogyan?
- Milyen kiadással járhat gázüzemeltetésűre szereltetni egy autót?
- Milyen papírok szükségesek hogy 2 és fél éves fiamat anyósomék nyaralni vigyék külföldre?
- Egy hete nincs vacsora. Megéri tovább szenvednem? :)