Riasztót szereltetnék a házamba, de hogyan? (beszélgetés)
Karakterisztika ide, karakterisztika oda: nálam már voltak téves riasztások. Kettőt igazoltan Mamcickám követett el, de a harmadiknál arra jutottunk, hogy egy pók molesztálhatta az érzékelőt. Na, erre ki mit lép? :D
Csak azt ne mondjátok, hogy nálatok olyan példás takarítás van, hogy nyolclábú nem költözhet be semmilyen rövid időre se! :D:D:D
Extrém helyzeteken senki nem tud segiteni :)
Padlástérböl álmenyezet fölül igen jól hallani azért az utcán is a hangot
Igaz, ma már senki nem figyel ilyenre városban, hacsak nem a szomszédot kérik meg
De mi van ha a macska nem akar az also 20 cm-en maradni?
En mar lattam olyan macskat, ami fel tudott ugrani magasabbra :)))
Abba meg a szaki se tud segíteni, hogy a macskára ne induljon a jelzés.."
Attol függ,
mert van infra érzékelő amelyik nem reagál kisállatra
Ennek csak vizszintes karakterisztikájú érzékelője van pl. 20cm alatt nem érzékel semmit
Az sem mindegy hogy milyen karakterisztikájú érzékelőket szerelnek fel
Van amelyiknek "tekintélyes" holt tere van, különösen ha szembe mennek az érzékelővel
Ha foglalkoztál ezzel akkor miért mondod hogy semmit nem jelent?
Hogy megbuherálni lehet?
Hogyne, a besurranó csak úgy hatástalanitja? Merthogy nagy részük ilyen kisebbségi besurranó
Ha tudják hogy esetleg nagy értékek vannak, arra azt mondom, talán a profik megoldják. Nagyrészük viszont nem ilyen
Szereltem már le néma riasztót "felelőtlenül", és pár percen belül ott volt a távfelügyelet.
Villámháritót minek egy családi házra, ugyse üt be a villám, oszt mégis, akkormeg nagy a baj
Tudom! De nincs még plusz sok tízezer ropim arra hogy " összegyógyítsa " ezt az egész kócerájt...
Mellesleg megvan a további érzékelők " hozzáadási " módja.
És szaki nélkül is sikerült az új érzékelők aktiválása. ( kb 35 perce megszólalt ) Abba meg a szaki se tud segíteni, hogy a macskára ne induljon a jelzés..
Mobil szethez kellett még vegyünk mozgásérzékelőket.
Nincs róla infó a neten, szetbe se, hogy a kiegészítésként vásárolt dolgokat hogyan programozzuk be, hogy az is kapcsolatba legyen a központtal?
Talan cctv kellene egy kameraba es akkor kizarhato, hogy lefujjak, leontsek, elobb fog riasztani.
De csak tippelek, nem ertek hozza.
A 3 szobás háznak két bejárata és rengeteg ablaka van. Utóbbiak közül kettő kimondottan könnyen támadható, de az egyik bejárati ajtó is, mert van rajta egy szimpla üveges kis ablak, amin egy filigrán személy kényelmesen befér. Tehát a nyitásérzékelő felejthető, mert nagyon sok kellene belőle.
Egy 8 négyzetméteres T+L alakú közlekedőről nyílik minden helyiség. Úgy gondolkodtam, hogy bárhol is hatolnak be, van a közlekedőnek egy olyan pontja, ami előtt mindenképpen elhaladnak, bárhová is akarnak továbbjutni.
Ilyen ajánlatot kaptam:
Matrix6 központ kezelővel 1 db
12V 7,2 Ah akkumulátor 2 db
AC40VA transzformátor 1 db
Pyronix mozgásérzékelő 3 db
Bentel kültéri akkumulátoros hangjelző 1 db
6x0,22 50 méter
Szerelési segédanyag 1 db
Telefonhívó (vezetékes) 1 db
További ajánlott fórumok:
- Anyósomék inkább szenvednek a melegben, de nem szereltetnek...
- Milyen kiadással járhat gázüzemeltetésűre szereltetni egy autót?
- Ti szereltettek fel idén klímát a lakásba?
- Elromlott a mosógépem, nem forog a dob. Megéri szereltetni vagy újat kell venni? 6 éves a masina.
- Van joga a szomszédnak kamerát szereltetni az erkélyére?
- Autóklímát be lehet szereltetni utólag?