Elhagytam a szénhidrátot mégsem fogyok... (beszélgetés)
az elsö babábol volt kb 6-7kilo plusz aztan jott az uj baba sajnos gerincservem lett amit kozben nem tudtak kezelni igy feküdtem kb 7honapig terhsen most mutottek 2hete kb 1het mulva tornazhatok es meg 2het mire uszhatok sajnos a kiszakadt servet operaltak de meg van 2kialakuloban ami miat is muszaj figyni illetve nagyon rosszul erzem magam igy a végsö merleg ìgy már plusz 20 kilo
nem egyik naprol a másikra akarok fogyni csak elszomorit kicsit hogy semmi változás nem történt
mennyi idő alatt híztál meg?
egyébként pedig a szénhidrát nagyon fontos, nem szabadna kiiktatnod, csal a gyorsanfelszívódó helyett inkább lassút kellene enned
Ne haragudj de ez borzalmas. Felnőtt ember létedre elég ennyi kaja?
nem hiszem el
ez nagyon kevés
ennél többet kell enned mert borzalmasan le fogsz gyengülni
a 15 hónapos fiam többet eszik ennél
nem is csoda ha nem fogysz, raktároz a szervezeted mint az állat
Ez nagyon kevés kaja, ettől nem is csodálom, hogy puffadsz!
5-ször kéne enned inkább. Egy kevés barnarizs is simán belefér vagy köles, hajdina köretnek.
Hajrá , menni fog az!
Ne akarj hirtelen fogyni és túl gyorsan eredményt. Ennél kicsit több kalóriára van szükség. Az ebédben még lehet kevés ch.
A túl alacsony bevitelnél azt a keveset is elraktározza a szervezet zsír formájában, energiát pedig izomból nyer.
Köszönöm a biztatást csak azt gondiltam valamicske azért történni fog,hiába 10 ève ha volt egy kis plusz az leszaladt :)
most meg
Befogom iktatni az uszást is meg a tornat is amint lehet,de a a gerincem miatt is le kell adnom a plusz sùlyt meg nem is érzem jòl magam így.
Csak azt gondoltam a sok szénhidrátos megvonás eredményes lesz gyorsan .mármint mondjuk 1-2kilo lemegy azért.De akkor várok és kitartok
Légy türelemmel! Műtét után amúgy is pihenni kell, nem szabad megerőltetned magad. Ha van rajtad 20 kg plusz, akkor is előbb diétával, illetve helyes táplálkozással, pl, ch csökkentéssel kell kezdeni a fogyást és ha már 2-3-4 kg lement, és könnyebbnek érzed magad, azután kell elkezdeni többet, célirányosan mozogni.
Szóval a szénhidrát csökkentés illetve elhagyás jó, műtét után pihenj és majd 2-3 hét múlva kezdj el tornázni. :)
Sok sikert!!
Ahhoz hogy látszódjon és érződjön, kell legalább 3 hét. Addig nem szabad eredményt várni. Át kell állni a szervezetnek.Egy hét még semmi.
Türelem és kitartás!! :)
További ajánlott fórumok:
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- Egy hete nem eszem szénhidrátot, mégsem indult be a fogyás
- Alig eszem, mégsem fogyok!
- Kukoricás kenyérnek, kiflinek mekkora a szénhidrát tartalma? Mennyire fogyókúrás?
- Fehérje zsír szénhidrát fogyókúrában. Miket kell enni, hogy ne legyenek hiánybetegségek és a vitaminok felszívódjanak?
- A 160 grammos szénhidrátdiéta csak akkor alkalmazható, ha valaki gyógyszert szed vagy kezdhetem ezzel a fogyókúrát?