A 160 grammos szénhidrátdiéta csak akkor alkalmazható, ha valaki gyógyszert szed vagy kezdhetem ezzel a fogyókúrát? (tudásbázis)
Szerintem butaságot csinálsz. Szedd a gyógyszert, és ha rendeződik a cukrod, akkor hagyd el.
A cukorbetegség nem játék, komoly következményei lehetnek. És még szerencsés vagy, hogy csak gyógyszert kell szedned.
Kene szedne, de nem akarom hozzaszoktatni a szervezetem, mert fokozatosan szeretnek paleora terni (3-4 honapon belul, fokozatosan csokkentve a szenhidratot es elhagyva amit nem lehet fogyasztani) . Ugy gondolom, nalam mar a tulsuly aprankenti leadasa is hatasos lesz.
Koszonom szepen a jokivansagot!:)
Ha nem vagy cukorbeteg, nem kell mellé gyógyszer.
Sok sikert!
Sziasztok!
Nagyjabol 40kg-ot szeretnek fogyni. A vegen teljesen atterni a paleora. De most az nem megy, ehezem mellette, ami gondolom a tulsulynak is koszonheto. A 160gr szenhidrat dietat is probaltam, attol nem vagyok ehes jelenleg. Arra gondoltam, hogy fokozatosan allok at a paleora, vagyis most a 160gr szenhidrat dietat csinalnam de gyogyszer nelkul. Szerintetek lehet ezzel kezdeni, marmint csak akkor alkalmazhato ha valaki gyogyszert szed?
Koszonom!
További ajánlott fórumok:
- Valami hatásos fogyókúrás gyógyszert keresek, amit még nem tiltottak be!
- Szed valaki fogyókúrás gyógyszert? Milyet? Mi az eredmény?
- Milyen fogyókúrás készítmények, gyógyszerek vannak forgalomba amik segítik hatásukkal a fogyókúrát?
- Kukoricás kenyérnek, kiflinek mekkora a szénhidrát tartalma? Mennyire fogyókúrás?
- Milyen gyógyszert szedsz fogyókúrára? Mit lehet tenni vizesedés ellen?
- Melyik a legjobb fogyókúrás gyógyszer?