Valami hatásos fogyókúrás gyógyszert keresek, amit még nem tiltottak be! (beszélgetés)
Minek kell gyógyszerekre költeni, havi több tízezer Ft-ot? A konditerem havi 7000-1000 Ft és tuti hatásos, Nem foghatják arra, hogy sajnos a föld lakosságának 1%-ra nem hat és te pont abba esel bele, mint a gyógyszereknél. Hogy fogyjatok? Nincs semmiféle csodaszer, nincs semmiféle szuper sztárdiéta!!!!!
Ha fogyni akarsz, akkor kevesebb kaloriát kell bevinni, mint amennyit elégetsz! Azaz a TESTMOZGÁS, ÉS ÚJ ÉTREND!!!
Étrended 10% tartalmazzon zsírt (nőknél a lenmagolaj, férfiaknál a tökmagolaj a legideálisabb! Ne telített, telítetlen zsírokat egyetek. Zsírra szükség van (zsírban oldodó vitaminok). A zsírt se szénhidrát, se fehérje nem pótolja. Az étrended másik része a szénhidrát. Szükség van rá, mert az agy csak azzal működik, valamint ha nincs meg a megfelelő mennyiség (1,5-2 mg/testtömegkg diétánál) akkor az izmok a fehérjét bontják le, azaz izomcsökkenés lép fel. A 3. fontos tápanyag a protein, azaz a fehérje. (3-4mg/testtömegkg). Ebből épül fel az izom. Emellé mozogj. Intenzív séta, vagy valami. Ha bekapsz egy tablettát, nem fogsz fogyni. Persze van olyan tabletta amitől igen. A neve Clenbuterol (spiropent), ami egy hörgőtágító. 8 hét piramis rendszerben 1-2-3-4-5-4-3-2-1 és így tovább, amitől a kilók csak jönnek lefele, bár a májad és a szíved annyira tönkre megy tőle, hogy ennyit nem ér a dolog, ráadásul fejfájást és kézremegést okoz. Senkinek nem ajánlom!
MOZOGNI KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felkeresel egy kalóriatáblázatot és összeállítod az étrended. A kaját diéta esetén mérni kell mérleggel!!!! Ki kell számolni a szénhidrát mennyiségét, a protein mennyiséget és a zsír mennyiségét.
zsír 10%, szénhidrát 30%, fehérje 60%
zsír források: lenmagolaj, tökmagolaj, olivaolaj
szénhidrát források: zabpehely, rízs
fehérje források: csirke, hal, sertés
80kg-os nő diátás étrendje:
1 étkezés: 20g zabpehyely + 8 tojádfehérje főzve
2. étkezés: 40g rízs + 50g csirkemell
3. étkezés: 40g rízs + 50g csirkemell
4. étkezés: 200g zöldség + 50g csirkemell
5. étkezés: 200g zöldség + 50g csirkemell
6. étkezés: fehérje turmix (kondiboltban kapható) (lehet más is, amiben 20g fehérje 1 g szénhidrát van)
egyél napi 6-8 alkalommal kevesebbet, ez fokozza az anyagcserét.
igyál 20kg-onként 1 liter vizet, ez fokozza az anyagcserét és méregtelenít.
mozogj sokat: ez fokozza az anyagcserét.
mozgáskor ügyelj arra, hogy az meghaladja a 40percet, mert a szervezet az első 40 percben a rendelkezésre álló energiát használja fel, és amikor az inzulin szint csökkeni kezd akkor nyúl a zsírraktárakhoz.
Ha fogyni akarsz ne tablettákat szedj, a gyógyszeripar már így is gazdag.
Tegyél valamiot magadért!!!!!
Ülve fogyás nincs
sajnos ezeket be kell tartani. Ha valaki belekezd a módszerbe amit leírtam és eredménytelen keressen fel, és kifizetem a vásárolt csirke mennyiségét a protein turmixot és a rízs árát. ezzel 1 hónap múlva érzed a hatást. Jah és a csirkét bárhogy fűszerezheted, a zöldség lehet minden nap más! Gyümölcsöt 16 óra után ne egyél!
MOZGÁS!INGYEN VAN ÉS HAT!
Kenyér,tészta helyett gyümi/zöldség!
Lényegesen olcsóbb mint a rákkeltő vackok!
ahhhh,nem bírtam befejezni:-(((
Szóval:Csípőböl 1.5 cm nyomott le,ciciből 3.5 cm(innen nem kellet volna),persze Én már 6. hete fogyizom szépen megy le a súlyom,csak rá akartam segíteni valamivel,mert kezdtem belassulni nagyon.
sziasztok!
én 4. napja szedem a kapszulát és naponta kb 6x megyek nagywc-re...
3x1 szem-től...
fogyni fél kg-ot fogytam, igaz nem diétázom mellette.
Na lányok tegnap beszereztem ezt a puerh tea kapszulát,este 1 vettem be ma 1-1-1 a fő étkezések előtt.Eddig semmit nem tapasztaltam,se széklet,se vízhajtó hatás,se felpőrgés,sőt inkább egész nap álmos voltam stb....
Pont azért vettem,hogy hátha lesz tőle székletem,.....eddig még semmi.........a szűztea kapszula annó bevált......ez a puerh is elvileg ugyan olyan hatású kellene legyen mint a szűztea??
Én szívem szerint azt tanácsolom, hogy semmiféle gyógyszert ne használj, mind visszaüt!
Viszont olvasd el a Paleolit táplálkozás c. könyvet, és sokat megtudhatsz a túlsúly és táplálkozás összefüggéseiről. Mi elkezdtünk így táplálkozni, mert nagyon meggyőző volt a könyv, alátámasztotta saját tapasztalatainkat, s bár nem is a fogyás volt a cél, férjem is, én is gyönyörűen fogyunk!
Tényleg nagyon fontos a torna, sport főleg ha nagyobb a túlsúly és gyorsan adja le az ember mert akkor feszesíteni kell...
Csak mindenkinek meg kell találni a neki megfelelő mozgásformát. Én pl. semmi talajgyakorlatot, és hátat megterhelő mozgást nem tudok csinálni a törött csípőm miatt. Úgyhogy a hasam feszesítése nem nagyon megy. :( Látszik is...
Köszönöm szépen! :)
Mindenkinek én is ezt kívánom! Kitartás és sok sikert! :)
Tettem fel pár képet egy új naplóba...
Nekem lekopogom semmi bajom nem lett ettől a kapszulától de nem kizárt, hogy megesik ilyen is. :S
Jó hogy mondod a sportot. Én nem tudok sajnos mozogni, el volt törve a csipőm... :(
köszi.
Egyébként szerintem én is kipróbálom majd. Nem is drága és úgy gondolom megér egy próbát.
Leszel, nyugi! :)
Pár hónapja én még több is voltam mint te! :)))
:))))
De most megint egy cipőben járunk ám! :)))
Azóta megszültem a kisfiamat és híztam 37kg-ot!!!!! Abból lement egy év alatt 25kg magától. De a maradékot most kezdem legyűrni. Eddig nem tudtam szedni ezt a kapszulát mert szoptattam...
További ajánlott fórumok:
- Szed valaki fogyókúrás gyógyszert? Milyet? Mi az eredmény?
- Milyen fogyókúrás készítmények, gyógyszerek vannak forgalomba amik segítik hatásukkal a fogyókúrát?
- Milyen gyógyszert szedsz fogyókúrára? Mit lehet tenni vizesedés ellen?
- Melyik a legjobb fogyókúrás gyógyszer?
- A 160 grammos szénhidrátdiéta csak akkor alkalmazható, ha valaki gyógyszert szed vagy kezdhetem ezzel a fogyókúrát?
- Ismeri valaki a herbal weight fogyókúrás gyógyszert?