Diós-kakaós csiga recept

50 dkg liszt
10 dkg porcukor
25 dkg Rama
1 tojás
1 tojás a kenéshez
mazsola
1 kis db tejföl
pici só
1 élesztő
1 dl tej
A Diós-kakaós csiga elkészítési módja:
A hozzávalókból kelt tésztát készítünk, majd ha a duplájára kelt, kettévágjuk. Egyesével kinyújtjuk őket, megkenjük olvasztott Ramával, és megszórjuk diós porcukorral. Feltekerjük mint a beiglit, és tetszés szerint feldaraboljuk őket. A másikkal ugyanígy járunk el, csak kakaós porcukorral szórjuk meg. Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük őket, tojással lekenjük, és 180 fokon aranybarnára sütjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2010. okt. 26. 21:13
A diós-kakaós csiga elkészítési módja és hozzávalói.