Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Diós csiga (Kata-féle) recept

Diós csiga (Kata-féle) recept

A Diós csiga (Kata-féle) hozzávalói:
10 dkg cukor
20 dkg darált dió

pici só
2 dl tej
2 dkg élesztő
5 dkg cukor
2 tojás
20 dkg margarin
1/2 kg liszt


A Diós csiga (Kata-féle) elkészítési módja:
Az élesztőt a tejjel felfuttatjuk. A margarint elmorzsoljuk, hozzáadjuk a többi anyagot. Eldolgozzuk, és kelesztjük. Fél cm vastagságúra nyújtjuk. Rákenjük a tölteléket, és felcsavarjuk. 1 cm-es karikákra vágjuk. 200 fokon sütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A diós csiga (kata-féle) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook