Diákkenyér recept
A Diákkenyér hozzávalói:20 dkg porcukor
5 evőkanál méz
3 egész tojás
2 kávéskanál őrölt szegfűszeg
2 kávéskanál őrölt fahéj
10 dkg dió
25 dkg liszt
1/2 cs. sütőpor
A Diákkenyér elkészítési módja:
A tojásokat habosra keverjük a porcukorral, hozzáadunk 5 evőkanál mézet, ízesítjük szegfűszeggel és fahéjjal, majd hozzáadjuk az apróra vágott diót, sütőporral kevert lisztet, majd ezeket jól összekeverjük. Jól kivajazott, kilisztezett tepsibe tesszük és lassú tűznél megsütjük. Hidegen szeleteljük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Polli, 2008. márc. 30. 21:28
A diákkenyér elkészítési módja és hozzávalói.