Csirkecomb gazdagon töltve recept
A Csirkecomb gazdagon töltve hozzávalói:Hozzávalók:
4 db csirkecomb egész
10 dkg vaj
1 db vöröshagyma apróra vágva
20 dkg gomba kis kockákra vágva
20 dkg csirkemáj kockázva
4 db zsömle 4dl tejbe, vagy vízbe áztatva
2 db tojás
1 cs. petrezselyemzöld apróra vágva
só, őrölt fekete bors, ízlés szerint
A Csirkecomb gazdagon töltve elkészítési módja:
A beáztatott zsemléket kinyomkodjuk, apróra daraboljuk, vagy szitán áttörjük. A vaj felét megolvasztjuk, és megpirítjuk a májat, a gombát. Megszórjuk sóval, borssal, petrezselyemmel, kihűtjük. Összekeverjük a maradék vajat a tojások sárgájával, majd a tojások fehérjét habbá verjük, és az összes hozzávalót összedolgozzuk. A csirkecombot megtisztítjuk, megmossuk, letöröljük, a bőrt fellazítjuk, és a húst megsózzuk. Megtöltjük a töltelékkel !Piros ropogósra sütjük.
Rizibizi illik hozzá :) Jó étvágyat !
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: e8bccc8319, 2014. szept. 17. 11:31
A csirkecomb gazdagon töltve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.