Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csirkecomb gazdagon töltve recept

Csirkecomb gazdagon töltve recept

A Csirkecomb gazdagon töltve hozzávalói:
Hozzávalók:
4 db csirkecomb egész
10 dkg vaj
1 db vöröshagyma apróra vágva
20 dkg gomba kis kockákra vágva
20 dkg csirkemáj kockázva
4 db zsömle 4dl tejbe, vagy vízbe áztatva
2 db tojás
1 cs. petrezselyemzöld apróra vágva
só, őrölt fekete bors, ízlés szerint


A Csirkecomb gazdagon töltve elkészítési módja:
A beáztatott zsemléket kinyomkodjuk, apróra daraboljuk, vagy szitán áttörjük. A vaj felét megolvasztjuk, és megpirítjuk a májat, a gombát. Megszórjuk sóval, borssal, petrezselyemmel, kihűtjük. Összekeverjük a maradék vajat a tojások sárgájával, majd a tojások fehérjét habbá verjük, és az összes hozzávalót összedolgozzuk. A csirkecombot megtisztítjuk, megmossuk, letöröljük, a bőrt fellazítjuk, és a húst megsózzuk. Megtöltjük a töltelékkel !Piros ropogósra sütjük.

Rizibizi illik hozzá :) Jó étvágyat !


Kategória: Egytálételek receptjei


A csirkecomb gazdagon töltve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook