Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vacsora HotPanban recept

Vacsora HotPanban recept

A Vacsora HotPanban hozzávalói:
6 alsó csirkecomb

bors
fokhagym
1 piros californiai vagy kápia paprika kockázva

30 dkg csirkemáj
20 dkg szeletelt bacon szalonna
bors
majoranna
1 dl tej

4 nagyobb burgony kockára vágva
1 fej vöröshagyma szálasra vágva

bors


A Vacsora HotPanban elkészítési módja:
A csirkemájat előzőnap beáztatom a fokhagymás borsos majorannás tejbe.(Nem sózom)Másnap leszűröm,és a májakat begöngyölöm 1-1 szelet bacon szalonnába. A HotPanbe kevés zsiradékot teszek és sorba belerakom a göngyöleget. A csirkecombokat sózom borsozom és azt is a májak mellé teszem.Ekkor fokhagyma pépet nyomok rá.megszórom a kockára vágott paprikával. A következő sorba mellé teszem a burgonyát amit szintén sózok borsozok és a tetejére kerül a vöröshagyma. Fedője alatt kb 25 pecig sütöm,kb 5-10 percig maximális hőfokon majd lejjebb veszem . Ha a burgonya elkészült,kiszedem,a húsokat megfordítom és kb 10 percig sütöm még. Tálaláskor középre teszem a bugonyát ráteszem a sült paprikát és kőrbe rakom a husival.


Kategória: Húsételek receptjei


A vacsora hotpanban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook