Vacsora HotPanban recept
A Vacsora HotPanban hozzávalói:6 alsó csirkecomb
só
bors
fokhagym
1 piros californiai vagy kápia paprika kockázva
30 dkg csirkemáj
20 dkg szeletelt bacon szalonna
bors
majoranna
1 dl tej
4 nagyobb burgony kockára vágva
1 fej vöröshagyma szálasra vágva
só
bors
A Vacsora HotPanban elkészítési módja:
A csirkemájat előzőnap beáztatom a fokhagymás borsos majorannás tejbe.(Nem sózom)Másnap leszűröm,és a májakat begöngyölöm 1-1 szelet bacon szalonnába. A HotPanbe kevés zsiradékot teszek és sorba belerakom a göngyöleget. A csirkecombokat sózom borsozom és azt is a májak mellé teszem.Ekkor fokhagyma pépet nyomok rá.megszórom a kockára vágott paprikával. A következő sorba mellé teszem a burgonyát amit szintén sózok borsozok és a tetejére kerül a vöröshagyma. Fedője alatt kb 25 pecig sütöm,kb 5-10 percig maximális hőfokon majd lejjebb veszem . Ha a burgonya elkészült,kiszedem,a húsokat megfordítom és kb 10 percig sütöm még. Tálaláskor középre teszem a bugonyát ráteszem a sült paprikát és kőrbe rakom a husival.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. jan. 16. 23:54
A vacsora hotpanban elkészítési módja és hozzávalói.