Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pirított csirke Vadászné módra recept

Pirított csirke Vadászné módra recept

A Pirított csirke Vadászné módra hozzávalói:
Hozzávalók:
4 csirkecomb
25 dkg gomba, tetszőlegesen felszeletelve
25 dkg paradicsom, kis kockákra vágva (én paradicsomlevet használok hozzá ehhez a mennyiséghez fél liter 100%-os levet.)
1 fej hagyma, felaprítva
1 gerezd fokhagyma, felaprítva
tárkony
bő fél deci száraz fehérbor
petrezselyemzöld

bors
étolaj
liszt


A Pirított csirke Vadászné módra elkészítési módja:
A csirkecombokat sózom, borsozom és lisztbe forgatom. Egy serpenyőben kevés olajat hevítek, és közepes hőfokon elősütöm combokat, majd kiveszem és félreteszem. A visszamaradt olajon megpirítom a hagymát, hozzáadom a gombát, fokhagymát, a paradicsomot, fűszerezem sóval, borssal, kevés tárkonnyal és friss petrezselyemmel. Hozzáöntöm a bort, felforralom, majd a raguba visszateszem a csirkecombokat és alacsony hőfokon, lefedve készre főzöm. Párolt rizzsel tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A pirított csirke vadászné módra elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook