Pirított csirke Vadászné módra recept

Hozzávalók:
4 csirkecomb
25 dkg gomba, tetszőlegesen felszeletelve
25 dkg paradicsom, kis kockákra vágva (én paradicsomlevet használok hozzá ehhez a mennyiséghez fél liter 100%-os levet.)
1 fej hagyma, felaprítva
1 gerezd fokhagyma, felaprítva
tárkony
bő fél deci száraz fehérbor
petrezselyemzöld
só
bors
étolaj
liszt
A Pirított csirke Vadászné módra elkészítési módja:
A csirkecombokat sózom, borsozom és lisztbe forgatom. Egy serpenyőben kevés olajat hevítek, és közepes hőfokon elősütöm combokat, majd kiveszem és félreteszem. A visszamaradt olajon megpirítom a hagymát, hozzáadom a gombát, fokhagymát, a paradicsomot, fűszerezem sóval, borssal, kevés tárkonnyal és friss petrezselyemmel. Hozzáöntöm a bort, felforralom, majd a raguba visszateszem a csirkecombokat és alacsony hőfokon, lefedve készre főzöm. Párolt rizzsel tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: konita5, 2011. szept. 29. 12:18
A pirított csirke vadászné módra elkészítési módja és hozzávalói.