Főoldal » Receptek » Fagylaltok receptjei » Citromfagylalt II. recept

Citromfagylalt II. recept

A Citromfagylalt II. hozzávalói:
0,5 l víz
20 dkg kristálycukor
1 citrom héja
2 citrom leve
2 tojásfehérje


A Citromfagylalt II. elkészítési módja:
A vizet a cukorral 10 percig forraljuk, kihűtjük. Belekeverjük a citromlevet (át lehet szűrni) és a habbá vert tojásfehérjét. Fagyasztóban pár óra alatt kész. Időnként (kb. óránként átkeverjük, hogy homogén legyen az állaga.


Kategória: Fagylaltok receptjei


A citromfagylalt ii. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook